Čítať viac >>

Panelák 500-vka!

Úspešný denný seriál oslavuje! Dnešný deň je pre Panelák výnimočný, televízia JOJ odvysiela v tradičnom čase o 20:15 epizódu s číslom 500.


Hovorca TV Joj, Jozef Gogola, nám poslal reklamný inzerát, ktorý bude uverejnený v dnešnej tlači a na internete. Vy si ho môžete pozrieť aj u nás.


Panelák má za sebou úspešné obdobie, nezlomili ho rôzne konkurenčné ťahy konkurencie. Poradil si s dennými sitcomami, filmami či reprízami Susedov, český seriál Comeback bola nútená Markíza stiahnuť po prvej epizóde, neuškodil mu ani silno promovaný seriál Rádio, ktorý sa vytratil z vysielania po dvoch týždňoch. Nezlomila ho ani Poisťovňa šťastia, ani predĺžená Ordinácia, ani zábavné relácie Tomu neuveríš či Aj múdry schybí alebo filmy pre mladších divákov. Naďalej si drží svoju divácku základňu aj vďaka vám sa môže pochváliť úctyhodným číslom 500. Do ďalších rokov mu prajeme len to najlepšie a veľa spokojných divákov a minimálne ďalšiu 500-vku.


SÚŤAŽ: Pri tejto príležitosti spúšťame s Panelákom súťaž o darčekový balíček od televízie Joj, vašou úlohou je správne odpovedať na otázku: "V ktorý deň a v aký vysielací čas sa dostala na obrazovku Jojky prvá epizóda denného seriálu Panelák?" Správne odpovede posielajte na e-mail: serialpanelak@gmail.com, okrem správnej odpovede musí byť v e-maili uvedené vaše meno a priezvisko, adresa (ulica, mesto, PSČ) a kontaktný e-mail. V prípade, ak tieto podmienky nebudú splnené, váš hlas bude neplatný. Výhercu uverejníme v piatok.


Poster - Panelák 500.
























Foto: vysielanie TV JOJ, TV JOJ


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...