Čítať viac >>

Totálny triumf Paneláka nad Ordináciou!

Tak znel veľký nadpis v denníku Nový Čas a jeho prílohe Nový Čas Víkend. Veľká letná anketa sa skončila a práve v sobotu uverejnil bulvárny denník výsledky, ktoré určite potešia hlavne divákov a fanúšikov Paneláka, pretože ten zabodoval vo všetkých kategóriách, z ktorých pozostávala anketa. Vďaka Facebook fan stránke, ktorú spravuje verný divák Paneláka a vďaka jednému z jej členov Tomášovi F., ktorý celý článok naskenoval sa môžeme spoločne pozrieť na podrobné výsledky.


Takmer 60% hlasujúcich rozhodlo vo veľkej letnej seriálovej ankete v prospech denného seriálu Jojky. V ďalších anketových otázkach: "Najväčšia beštia", "Najvtipnejšia postava" a Najobľúbenejšia postava" jednoznačne zvíťazil opäť Panelák. Konkurenčný seriál Ordinácia v ružovej záhrade musel prijať tvrdú porážku.


Najobľúbenejší seriál:
Najväčší seriáloví rivali sa pobili o priazeň divákov. V utorky a štvrtky začína Panelák v sledovanosti posilňovať, o čom sme vás aj informovali, v diváckej ankete tento fakt potvrdil.
Panelák - 59%
Ordinácia v ružovej záhrade - 41%


Najväčšia beštia:
Tu sa na prvých dvoch miestach umiestnili herečky z Paneláka, tretie miesto si "ukradla" aj známa herečka z Paneláka Karin Hajdu, ktorá stvárňuje Danielu, no v tejto ankete hájila farby Ordinácie.
1. Ivana Švehlová (Diana Mórová) - 37%
2. Zdenka - študentka (Barbora Svidráňová) - 19%
3. Michaela (Karin Hajdu) - 18%


Najvtipnejšia postava:
Prvé tri miesta si jednoznačne vybojovali postavy z Paneláka, herci z Ordinácie sa tak mohli iba tíško prizerať.
1. Imro Bystrický (Braňo Bystriansky) - 54%
2. Emil Blichár (Juraj Slezáček) - 12%
3. Alica Rybáriková (Zuzana Vačková) - 6%


Najobľúbenejšia postava:
Opäť sa na prvých troch miestach objavili tváre zo seriálu Panelák. Len pre zaujímavosť, napriek tomu, že Ivanu Švehlovú pokladajú ľudia za najväčšiu beštiu v tejto anketovej otázke skončila na 5. mieste a ďalšou zaujímavosťou je aj 4. miesto jediného zvieracieho zástupcu Dunča. Výsledky tejto ankety patrili medzi najvyrovnanejšie.
1. Emil Blichár (Juraj Slezáček) - 8,54%
2. Imro Bystrický (Braňo Bystriansky) - 8,13%
3. Marcel Maslák Maslovič (Ján Koleník) - 6,06%


Foto: Nový Čas


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...