Čítať viac >>

Panelák na dovolenke

Panelák, ako všetci vieme oddychuje a tak si herci, tvorcovia a štáb môžu počas dvoch mesiacov oddýchnúť na dovolenkách. Ktoré destinácie si zvolili niektorí herci z Paneláka?


Zuzana Vačková (Alica)
Ide do Chorvátska s celou, momentálne rozvetvenou rodinou - teda jej dve deti a priateľove deti. Spolu s kamoškami vyráža do Talianska.
Zuzana Mauréry (Julka)
V júni strávila dva týždne na Bali, v súčasnosti oddychuje na slnečnom pobreží v Andalúzií, všetko chcela stihnúť v júli, pretože už v auguste natáča Odsúdené a neskôr aj Panelák a Keby bolo keby.
Betka Stanková (Betka)
Ide s priateľom na Krétu. Obaja vraj neboli ešte v Grécku, preto si vybrali tento ostrov. Nebude to však len klasické leňošenie pod slnečníkom. Chceli by si prenajať auto a popozerať okolie.
Braňo Bystriansky (Imro)
Už začiatkom júla vyrazil s manželkou a dcérkou na Sardíniu. Taliansko zbožňuje, na cestu si nabalili stan, posedenie aj rozkladacie postele.
Lucia Lužinská (sestrička Klárika)
Dovolenku strávila v Thajsku na ostrove Koh Samui. Nešla tam však leňošiť venovala sa joge. Bol to dvojtýždňový pobyt spojený s cvičením jogy pod vedením choreografa Fredyho Ayisiho.
Matej Landl (Egon)
Je to už jeho 35. dovolenka v Chorvátsku, no vždy si vyberá nové miesto. Rád spoznáva túto krajinu.
Majo Miezga (Michal Bajza)
Na dovolenku do Španielska ide aj s rodinou a všetko vraj prispôsobia svojmu ani nie polročnému synčekovi Filipkovi.
Ivana Kuxová (vrchná sestra Kočánková)
S priateľom by chceli ísť do Japonska, ale asi to zostane pre finančnú náročnosť v tomto roku len sen. Určite však pôjdu do Bruselu, Paríža a Amsterdamu, kde má Ivana rodinu.
Zuzana Haasová (Soňa Jančová)
Chystá sa na dovolenku s priateľom Martinom a má to byť prvá dovolenka na motorke. Chcú pozrieť Chorvátsko a potom sa presunúť do Talianska.
Robo Jakab (Karol Mázik)
Do Chorvátska išiel s partiou kamarátov aj minulý rok na blint. K moru sa tentokrát chystá s partiou siedmich kamarátov.


Info: Eurotelevízia


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...