Čítať viac >>

Ordinácia má čoraz väčší problém s Panelákom, ten opäť zvíťazil!

Panelák vedie s konkurenčným seriálom a jej najväčším rivalom vyrovnaný boj a treba povedať, že Ordinácia v ružovej záhrade s ním má čoraz väčšie problémy.


Včerajšia epizóda (17. 6. 2010) bola s ratingom 9,1% a podielom 30,5% v čase svojho vysielania opäť jednotkou na trhu a diváci ju uprednostnili aj pred konkurenčnou Ordináciou v ružovej záhrade. (zaujímavé je, že dokonca v cieľovej skupine mladých mužov 15-24 denný seriál TV JOJ dosiahol aj napriek prenosu z MS vo futbale podiel až 48,1%).


Opäť pripomenieme fakt, že seriál Panelák mal pri druhej sérií v septembri 2008 s Ordináciou problémy, Jojka sa musela s denným seriálom začať Ordinácii vyhýbať. Druhá a tretia séria sa tak v tieto dni vysielala po 21:20. September 2009 s nástupom Odsúdených znamenal pre Panelák reparát, ktorý tentokrát vyšiel. Jeho podiely aj v utorky a štvrtky o 20:15 nezvykli podliezať priemer Jojky. Seriál vyspel a dokáže po dvoch rokoch ohroziť seriálovú stálicu Markízy.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Zdroj: tlačová správa TV JOJ


4 komentáre :

  1. ordinacia je najtrapnejsi aj naj.......nechcem napisat co, panelaku zelam este dlhoooooonovych serii a dufam ze bude raz aj seria 100

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ordinacia je pecka serial panel&ak je debilita

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...