Čítať viac >>

Vlado Kobielsky nebude len Kubko!

Televízia JOJ v posledných rokoch ukázala svoju silu v pôvodnej seriálovej tvorbe. Vyrobila mnoho úspešných seriálov a do povedomia divákov dostala mnohých hercov, ktorých Slovensko doposiaľ nepoznalo, v tejto seriálovej dráhe pokračuje ďalej. Nový seriál Dr. Ludsky mal prvú klapku tento víkend a zahrajú si v ňom obľúbené divácke tváre. Hlavnými postavami sa stali Tomáš Maštalír, Vlado Kobielsky a Janka Kolesárová (zahrala si aj v Paneláku, nevestu syna Blichárovcov a taktiež aj v seriáli Keby bolo keby, ktorý sa v septembri objaví na televíznych obrazovkách opäť).


O čo v seriáli pôjde? Jednotlivé epizódy sú samostatné uzavreté príbehy súdneho znalca s kriminálnou zápletkou. Seriál je z prostredia nemocnice, z prostredia ľudí, ktorým sa niečo stalo alebo kde sa stal nejaký zločin, ktorý Ludsky pomáha vyriešiť. Autormi tohto seriálu je dvojica Stano Dančiak a Roman Olekšák. Seriál bude vyrábať produkčná spoločnosť DNA, ktorá sa v Jojke podieľala na výrobe úspešných Odsúdených či Ako som prežil.


Momentálne sa natáča zatiaľ prvá epizóda a na obrazovky by sa mal nový seriál dostať až o rok, keďže výroba seriálu je časovo náročná. Naplánovaných je zatiaľ desať častí.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...