Čítať viac >>

Showdance: psychologičky si to rozdali vo finále!

Včera sme si mohli pozrieť posledné kolo Showdance, ktoré bolo nabité skvelými tanečnými výkonmi a nielen finalistky, ale aj ostatní tancujúci herci či tanečníci sa postarali o skvelú show.


V prvom tanci sa nám Zuzka Mauréry a Didi Mórová predviedli vo svojich najobľúbenejších choreografiách. Zuzka zatancovala svoj nadupaný street dance a Diana si vybrala svoju srdcovku z muzikálového kola - Hriešny tanec. Následne si svoje obľúbené choreografie odtancovali aj ostatní súťažiaci Showdace a tak sme si mohli pri ich vystúpeniach zaspomínať na predošlé kolá.


Druhé kolo sa nieslo v znamení improvizácie. Finalistky sa museli popasovať s namixovanou hudbou, ktorá im dala poriadne zabrať, pretože dramaturgovia pripravili nečakane zaujímavý a zábavný remix.


Na záver nám Didi Mórová a Zuzka Mauréry zatancovali na rovnakú hudbu, rovnakú choreografiu s rovnakými tanečníkmi, porota zhodnotila ich posledné tance a všetko už bolo len v rukách divákov.


Víťazkou a kráľovnou Showdance sa stala Zuzka Mauréry, ktorá porazila svoju seriálovú kolegyňu Didi Mórovú. Na záver sa všetci herci, tanečníci, moderátori aj porota rozlúčili spolu s Nicole J McCloud a jej hitom Showdance, ktorý bol pripravený iba pre túto show.


Viac o Showdance sa dozviete na showdanceblog.blogspot.com


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...