Čítať viac >>

Exkluzívne: Aká je pravda o odchode postavy Milana Kordiaka? Správa vás určite poteší!

V posledných dňoch sa s témou Panelák momentálne najviac rieši postava Milana Kordiaka. V bulvárnych médiách sa objavili rôzne informácie, my sme sa na danú tému oslovili hovorcu televízie JOJ Jozefa Gogolu, ktorý veci uviedol na správnu mieru, ale aj herečka Betka Stanková v diskusii na Facebooku.


"Postava Milana Kordiaka sa na istý čas zo seriálu vytratí," v úvode poznamenal hovorca Jojky. Alexander Bárta poprosil Andyho Krausa a ostatných tvorcov o malú pauzu. Hlavným dôvodom je práca v jeho domovskom Slovenskom národnom divadle. Už sú tam v plnom prúde skúšky na veľkú júnovú premiéru Goetheho Fausta. "Tvorcovia sa rozhodli vyriešiť túto situáciu scenaristickým zámerom. Ako sa bude ďalej táto postava vyvíjať a kedy sa do seriálu vráti, vedia v tejto chvíli iba scenáristi. Neradi by sme prezrádzali dej ďalších časti, či prípadne ďalšej série. Diváci sa môžu nechať prekvapiť," znelo celé vyjadrenie Jozefa Gogolu.


Do diskusie na Facebooku, ktorú spravuje verný divák Paneláka, o odchode Milana Kordiaka sa zapojila aj Betka Stanková, predstaviteľka manažérky Betky z Paneláka, ktorá tiež vyvrátila informácie o jeho odchode a zároveň potvrdila slová hovorcu Jojky. "Ale on nepôjde preč. Alex má len veľa práce, kvôli divadlu. V lete sa vráti späť. Teraz jeho postava pôjde pekne do Austrálie :-)."


Milan Kordiak sa naozaj kvôli finančnej polícii bude musieť zašiť v Austrálií, ako to zvládne Angie, čo na jeho odchod budú hovoriť ostatní obyvatelia paneláku sa dozvieme už v najbližších epizódach.


Foto: TV JOJ, STV


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...