Čítať viac >>

Showdance: pred bránou finále skončil Vladko Kobielsky!

Predposledné a zároveň semifinálové kolo sa nieslo v znamení rôznych prekvapení, známych hitov a vlastných choreografií tancujúcich hercov.


Tanečníci tentokrát neposlúchali choreografov, ale predviedli sa nám vo vlastných choreografiách, Vlado Kobielsky nám zatancoval na piesne od Genesis a Jima Carreyho. Diana Mórová odtancovala na známy hit od Madonny - Hung up. Zuzka Mauréry tancovala v rytme Michaela Bubleho a Properal Heads. Na každého z hercov ešte čakalo milé prekvapenie - napodobňovanie tanečných krokov. Vlado Kobielsky pobavil divákov ako baleťák, tanečné prvky mu predvádzala mladučká baletka Matilda a ešte predtým zakrepčil na ľudové tance, ktoré predviedol herec Marek Ťapák. Diana Mórová sa ukázala ako hip-hoperka a tanečné kroky opakovala po mladom talentovi Paťkovi, kroky z baletu sa snažila napodobniť po Máriovi Radačovskom. Zuzka Mauréry sa musela vcítiť do rytmu latinsko amerických tancov, ktoré jej predvádzal talentový 12 ročný Geri a taktiež si vyskúšala aj hudbu ulice v podaní Johnyho Mečocha.


Počas včerajšieho živého prenosu sa tabuľka s percentami opäť menila každú chvíľku a do zastavenia hlasovania nebolo jasné, kto sa stane víťazom a kto porazeným. Nakoniec víťazkou semifinálového kola sa stala Zuzana Mauréry.


V Showdance battle sa stretli seriáloví manželia Diana Mórová a Vladimír Kobielsky. Porota to mala ťažké a s rozhodnutím váhala. Zatiaľ, čo Gabika Dzuríková chcela vo finále Vladka Kobielskeho, ostatní členovia sa rozhodli pre Dianu Mórovú. Vladimír Kobielsky si vyslúžil obrovský potlesk, za jeho vystúpenia si získal srdcia mnohých divákov a určite patril medzi najväčšie prekvapenie tejto show.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...