Čítať viac >>

Postava Milana Kordiaka v Paneláku neskončila!

V bulvárnych médiách sa objavili informácie, že postava Milana Kordiaka v Paneláku skončila. "Slovenskému seriálovému donchuanovi sa veľmi slušne rozbehla kariéra a na nedostatok ponúk sa určite sťažovať nemôže. No dnes večer padne jeho posledná klapka v seriáli a Kordiak zmizne," informoval dnes denník Plus 1 deň.


Pravda je však úplne iná. Pre časopis Život poskytol Alexander Bárta rozhovor, v ktorom sa vyjadril, že poprosil Andyho Krausa a ostatných tvorcov o malú pauzu. Hlavným dôvodom je práca v jeho domovskom Slovenskom národnom divadle. Už sú tam v plnom prúde skúšky na júnovú premiéru Goetheho Fausta. Vo veľkej dráme svetovej literatúry hrá postavu Mefista/Komika spolu so Zuzanou Fialovou. Má ísť o veľkú premiéru, hra sa po prvýkrát dostane na Slovensko, preklad tejto hry vznikol dokonca na objednávku.


"Moju postavu scenáristi pošlú na chvíľu do Austrálie. Po lete sa však vrátim, Panelák mám totiž rád,“ priznáva herec. Už teraz sa teší na nakrúcanie nových častí.


O stanovisko, k vysvetleniu odchodu postavy Milana Kordiaka v podaní Alexandra Bárta, sme požiadali aj hovorcu TV JOJ Jozefa Gogolu. Článok budeme aktualizovať.


Foto: Aktuality


7 komentárov :

  1. mohli aspon tu svadbu nakrutit a potom ze tam pojdu na svadobnu cestu alebo nieco podobne anie ze sa len tak vypari :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne tak. a co bude teraz s Angie?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uvidíte, dnes (alebo v pondelok) sa to dozviete, ale Angie bude asi veľmi sklamaná, bude to zaujímavá zápletka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. nj a Angie sa dá dokopy s Karolom xDDD

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj podla mna bi to mohli dat bnejak inak :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Angie zbali Maslak, kým bude Kordiak prec. A bude mat aj blondinu aj tmavovlasu....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bude trtkat Angie, tu hnusnu odpornu Dominiku,a ako bonus Nataly:DD

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...