Čítať viac >>

Najväčší deň detí s TV JOJ, príde aj Panelák!

Aj tento rok ste určite započuli, že televízia JOJ sa opäť rozhodla zorganizovať pre veľký záujem DEŇ DETÍ s TV JOJ, ktorý sa teší každoročnej obľube deseťtisícoch detí i dospelých. Možno stretnete aj vaše známe tváre z Paneláka.


Už túto sobotu 29. mája 2010 na vaše ratolesti (ale, samozrejme, aj na ich rodičov) čaká od 10:00 v obchodnom centre Avion bohatý program, rôzne súťaže či športové aktivity. Taktiež sú pre vás prichystané mnohé spevácke vystúpenia, ďalej Šašo Jašo, SĽUK – rozprávka Gašparko, detské baletné štúdio – Dedko vyťahoval repu, Snehulienka, Kačičky, Klub modernej gymnastiky a tanečný súbor Danubia – šablový tanec a cosmic girls, show dance Halo Halo Bratislava, Golem - Zumba cvičenie, Tanečné štúdio Šanca tanca – brušné tance, latino Clave4ever, hip-hop, Jana-šantenie, Manj-body&mind, Biketrial, maľujeme Avion – najkrajšia kresbička, Tanečné štúdio Jumbo, bojové umenia - Aikido, detský hry, skupina HEX, Miňo Kereš & Freak dance company, skupina AMO, Rytmus, penová show.


Vystúpia aj moderátori TV JOJ a herci z jojkárskych seriálov Panelák, Profesionáli, Mafstory, Kutyil, samozrejme s tým je spojená aj autogramiáda.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...