Čítať viac >>

Sestrička Mária zamotala hlavu scenáristom

Sestrička Mária zo seriálu Panelák, ktorú stvárňuje mladá herečka Adela Mojžišová, poriadne zamotala hlavu scenáristom projektu. Pred piatimi mesiacmi neplánovane otehotnela, a preto museli tvorcovia Paneláka túto skutočnosť zakomponovať aj do deja.


Andy Kraus na tlačovej konfrencii k jarnej jojkárskej sezóne, okrem noviniek, ktoré diváci uvidia v Paneláku, prezradil, že jedna z herečiek je tehotná, týmto oznámením spôsobil poriadny rozruch. Okamžite sa začalo špekulovať, ktorá z adeptiek prichádza do úvahy, bulvárne denníky i bulvárne webové stránky začali spomínať takmer všetky mená "panelákových herečiek". Nikto však netušil, že to bude práve Adela Mojžišová, seriálová sestrička Mária.


Keďže s Filipom sa Mária dala dokopy len prednedávnom a Adela už bola v treťom mesiaci, tvorcovia sa rozhodli, že Mária otehotnela na žúre, ktorý sa konal v minulom roku, tieto skutočnosti ste mohli vidieť v piatkovej epizóde. Otcom jej dieťaťa teda nebude jej priateľ gynekológ Filip Malý (Peter Sklár). S touto skutočnosťou sa sestrička zdôverila aj Michalovi Bajzovi (Marián Miezga), ktorému meno otca neprezradila. Mária chce naďalej zostať s Filipom vo vzťahu, pretože ho má rada a pokúsi sa túto informáciu, čo najdlhšie tajiť o pomoc požiadala aj Michala.


VÝSLEDKY ANKETY:
Ohľadom Máriinho tehotenstva ste sa mohli vyjadriť aj vy v našej ankete, poďme sa spoločne pozrieť na výsledky: "Podľa vás sestrička Mária bude tehotná s Filipom Malým?"

-> ÁNO:65% (174 hlasov) z vás si myslelo, že Mária čaká bábätko s Filipom Malým,
-> NIE: túto možnosť si vybralo 27% (73 hlasov) hlasujúcich, ich odpoveď bola správna,
-> MÁRIA, NAKONIEC NEBUDE TEHOTNÁ: táto odpoveď získala najmenej len 8% (21 hlasov).


Pripravili sme pre vás ďalšiu anketu, v ktorej môžte hlasovať už od pondelka. Pýtame sa vás, či si zoberie Milan Angie za manželku.


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...