Čítať viac >>

Nečakané! Mojsejová v Paneláku, Kordiak sa ožení s Martinkou!

Aktualizácia: Článok bol prvoaprílovým žartom! :)


V Paneláku to začína iskriť, podarilo sa nám získať exkluzívne informácie z natáčania nových častí a treba povedať, že je sa na čo tešiť.


Podľa neoficiálnych informácií sa má do nového bytu, ktorý bude prerobený z Agátiných potravín, nasťahovať podnikateľka Nora Mojsejová. Agáta svojho otca odsťahuje do Domova dôchodcov, ten sa jej bude snažiť pomstiť. Ako zamotá dej nová postava známe nie je.


Šok zažije aj Angie, priateľka Milana Kordiaka, párik sa nám na dovolenke nečakane poháda. Milan vyhodí Angie z bytu, tá sa rozhodne spáchať samovraždu, hovorí sa, že by ju mal zachrániť Karol Mázik či Maslák? Milan si začne rozumieť s Martinkou čoraz viac, na konci V. série dokonca plánujú aj veľkú svadbu v obci Panelovo, kde budú pozvaní aj verní diváci Paneláka.


Veľká bomba na záver - tehotná nebude sestrička Mária, ale Jarmilka.


Čo hovoríte na nové udalosti? Vyjadrite sa v diskusii a v chate a nezabúdajte aký je dnes deň, kto by zabudol, určite sa pozrite do kalendára! :D


Foto: TV JOJ, Joj.sk


5 komentárov :

  1. Dnes je 1. apríl! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Awojky maš uplne užasny web o panelaku milujem tento serial a ak sa spirateluješ prosim sporatelila by si sa?? pls daj vedieť dakujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Lol :D možno z teba raz bude scenárista ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. mohol by sa Kordiak s Angie veru pohádať!!! :D ale ostatné len neh pekne ostane jak má byť ! :) :D

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...