Čítať viac >>

Veľkonočná prestávka pre Panelák!

Veľká noc klope na dvere, v domácnostiach začína jarné upratovanie, pečenie koláčikov či výzdoba vajíčok. Podobne ako na Vianoce aj počas veľkonočných sviatkov televízie upravujú svoje vysielacie štruktúry a tak mnohé relácie a seriály si doprajú menšiu prestávku.


Aj tento rok si Panelák oddýchne, nepôjde však o dlhú prestávku, denný seriál sa z obrazoviek vytratí iba v dva sviatočné dni - v piatok na Veľký piatok a v pondelok na Veľkonočný pondelok, tak ako to bolo aj v ostatné roky.


JOJka namiesto osvedčených seriálov a relácií, pripravila pre divákov mnoho premiér a atraktívnych filmových titulov. Môžete sa tešiť na Narniu: Lev, šatník a čarodejnica, obľúbenú Dobu ľadovú 2, premiéru komediálneho filmu Noc v múzeu, či uletenú priemiéru Borat. Okrem premiér v hlavnom vysielacom čase, Jojka odvysiela premiéry aj v poobedňajších hodinách napr. Let 93, sfilmovaná tragédia o 11. septembri 2001, keď americké lietadlá narazili do newyorských dvojičiek, rodinnú komédiu Zvláštne puto. Tešiť sa môžete na klasiku v podaní Jánošíka I., Jánošíka II., českú komédiu Pánska jízda, dobrožno-historického Kráľa Škorpiónov, úspešnú komédiu s Will Smithom Wild wide west, určite sa zabavíte aj pri romantike Chilli sex a samba, animovanom Asterixovi či bláznivých Superpolicajtoch.


Veľká noc s JOJkou


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...