Čítať viac >>

Dnes Panelák o 22:15, nalaďte sa na Showdance s pesničkou!

Už dnes odštartuje veľká show televízie JOJ - SHOWDANCE. Ako sme vás už pred pár týždňami informovali, v pondelky sa na pár týždňov upraví programová štruktúra Jojky (ostatné dni zostávajú nezmenené).


Panelák sa v pondelky dnešným dňom sťahuje na 22:15 a nový ťažiskový projekt zdedí vysielací čas po obľúbenom dennom seriáli o 20:15, v pondelky si tak na Panelák budeme musieť počkať. Treba však dodať, že táto zmena bude trvať iba sedem týždňov a dokonca Panelák o 22:15 bude odvysielaný iba šesťkrát, pretože na Veľkonočný pondelok by sa Panelák kvôli sviatkom aj tak nevysielal.


Nové pondelky od 29. marca:
20:15 Showdance
22:15 Panelák
23:15 Showdance – Battle (od 12. apríla)
23:45 Film


V ostatné pracovné dni: utorky, stredy, štvrtky, piatky sa bude vysielať Panelák v pravidelnom čase o 20:15. Po skončení veľkého projektu Showdance, sa Panelák vráti aj v pondelok na svoj stabilný čas o 20:15.


Nemusíte byť smutní, že v pondelok si na Panelák budete musieť počkať o niečo dlhšie, pretože v Showdance sa už na vás teraz teší takmer väčšina "panelákových" hercov. Držte im palce!


Nalaďte sa na dnešný večer s pesničkou od Nicole J McCLoud, ktorú poslal hovorca televízie JOJ Jozef Gogola, fanúšikovskému webu o novej energetickej show showdanceblog.blogspot.com.


Pesnička je úplne nová a nahraná iba pre tanečnú show Showdance, po veľkom úspechu na internete, sa dostala už aj do rádií.



Plná verzia piesne zo skupinovej upútavky Showdance


Foto: Joj.sk

Zdroj a video: TV JOJ, Nicole J McCLoud, Showdanceblog, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...