Čítať viac >>

Panelák s piatou sériou opäť valcuje!

Od 1. februára sledujeme dennodenne panelákové osadenstvo, nové zápletky, hádky aj milé situácie. O tom, že vo februári diváci V. sériu prijali a Panelák dosahoval nadpriemernú sledovanosť sme vás už informovali, no pravý televízny boj sa začal až v marci, keď televízie vracajú všetky svoje želiezka v ohni. Ako sa darilo Paneláku v marcové dni?


Najnovšia séria Paneláku je pre TV JOJ úspešná. Priemerný podiel na trhu v cieľovej skupine 12-54 dosahuje takmer 30% a divákov si najúspešnejší denný seriál dokáže udržať aj v konkurenčne ťažké dni.


Utorky a štvrtky oproti Ordinácii v ružovej záhrade dosahuje vysoko nadpriemerné výsledky sledovanosti napr. v utorok 9. marca 27,5% a vo štvrtok 11. marca ešte vyšší 28,9%-ný podiel (Ordinácia 31-34,8%).


V stredu proti Modrému z neba si vybojoval minulý týždeň líderstvo na trhu, v čase svojho vysielania bol Panelák sledovanejší ako konkurenčné programy a získal 31,9%-ný podiel (600 tisíc divákov v 12+).


Pondelky a piatky býva Panelák pravidelným lídrom na trhu, minulý piatok zaznamenal najlepší podiel piatej série a zároveň najvyšší počet divákov. Podiel sa vyšplhal na 35,3% (639 tisíc divákov v 12+), stal sa jednoznačnou jednotkou na trhu!


Foto: Joj.sk

Zdroj sledovanosti: tlačové správy TV JOJ


3 komentáre :

  1. Tak to som FAKT prekvapený.. Veľmi pozitívne.. Že Panelák je oproti Ordináciií len o nejakych 6% horsi..

    Panelák do toho!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Panelák je super vec keby bol apon o dvanástej lebo chodím ešte do školy ale je super mám ho rada aj moja babka len tá chodí robiť do nemocnice tak nemá čas iba ked je tu a nemusíte tam škriekať a byť sa lebo moja mama to potom neznáša ale keby ste neškriekali tak na 100 percen............Prosím..........A keby tá Nika to už povedala tomu Jakubovi že ho podvádza

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja to sledujem pravidelne a keď sa náhodou nepodarí,keď som napr. preč,tak pozriem na druhý deň cez internet.
    Želám veľa úspechov a nesmrteľnú a vždy vysokú sledovanosť :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...