Čítať viac >>

"Paneláci" na nespoznanie! Názov a celé znenie novej pesničky už onedlho!

Energetická tanečná show Showdance sa nezadržateľne blíži. Už o 12 dní nám herci predvedú svoje prvé choreografie, promo televízie JOJ sa zvyšuje na obrátkach. Okrem nadupaných televíznych upútaviek si môžeme reklamu všimnúť aj v tlači, kde sú herci z Paneláka oblečený do tanečných kostýmov a predvádzajú tanečné umenie. Spoznali by ste ich? (fotky nájdete pod článkom)


Ďalšou zaujímavou promo kampaňou je špeciálny vozeň s farbami Showdance, ktorý od pondelka premáva z Košíc do Bratislavy a späť. Dokonca pravidelný expres Považan, s odchodom z Košíc o 14:05 a príchodom do Bratislavy o 20:13, na obdobie od 15. marca do 10. mája bude niesť názov R 610 Showdance. Pre cestujúcich týmto spojom pripravuje TV JOJ ešte ďalšie prekvapenia, napríklad momentálne sa vyrábajú zahlásenia, ktoré budú vo vlaku oznamovať do akej stanice vlak prišiel. Samozrejme, nahrajú ich súťažiaci zo Showdance.


A ešte jedna dobrá správa pre tých, ktorý nevedia zistiť názov pesničky, ktorá hrá v jojkárskych upútavkách. Hovorca TV JOJ Jozef Gogola odpísal fanúšikovskému webu showdanceblog.blogspot.com. Prezradil im, že pieseň je úplne nová a bola zatiaľ iba zmixovaná pre účel natočenia reklamy na Showdance, avšak už v piatok sa bude natáčať ako klasická pieseň. Jozef Gogola sľúbil, že ak sa to bude dať, blog o Showdance ju bude môcť zverejniť v plnej verzii.




Už čoskoro bude plná verzia piesne z upútavky na svete


Foto: Joj.sk, Medialne.sk

Video: vysielanie TV JOJ, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...