Čítať viac >>

Panelák 400-ka!

Len nedávno oslavoval Panelák druhé narodeniny a treba povedať, že televízia JOJ to s Panelákom oslávila vo veľkom. Dnes Panelák oslavuje opäť.


Panelák v televízií uvidíme už po 400-tý raz. O tom, že si denný seriál TV JOJ našiel pevné miesto v slovenských domácnostiach je známe a vďaka vám divákov sa môžeme tešiť na ďalšie epizódy.


Čo uvidíme v jubilejnej epizóde s číslom 400.? Do bytu Kordiakovcov prichádza Martinka, nie však Milanova nepriateľka, ale sestra Angie. Kvôli dobrej správe o mamičkinom zdravotnom stave u Švehlovcov pokračuje žúrka. Sestrička Kočánková má stále chuť na doktora Fábryho. Jakub stretne pri výťahu Alicu, ako dopadne ich stretnutie? Patrik napriek zákazu nechá prespať u seba Zdenku. Napoleon (šéf našich psychologičiek) poprosí Julku, aby s ním išla do obchodu vybrať pre jeho brata darček, Alica z toho nadšená nie je. Prečo? To sa dozviete už večer v tradičnom čase o 20:15.


Štyristovka je tu a päťstovka za dverami! Za 400 častí sa toho v seriáli veľa zmenilo a o tom je "panelákový" život :). Všetko najlepšie!


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...