Čítať viac >>

Kristína Svarinská poctivo trénuje!

Kristína Svarinská alias Nika z Paneláka má za sebou už prvé tvrdé tréningy, na ktorých si poctivo pripravuje svoje choreografie. Ako informoval portál Jojky, Kristína už po necelom týždni zvládla takmer celú choreografiu, s ktorou sa predstaví v prvom kole súťaže Showdance.


Hneď v prvom kole divákom zatancuje svoje kreácie v rýchlej skladby. "Je to drina, ale keďže ma tanec baví, dá sa to v pohode zvládnuť. Už máme postavenú takmer celú zostavu, chýba už iba kúsok. Potom budeme, samozrejme, doľaďovať," zhodnotila doterajší priebeh prípravy Kika Svarinská.


Ako informuje Joj.sk jej prístup si pochvaľujú aj tanečníci zo skupiny Spin, ktorí s Kikou trénujú a predstavia sa s ňou aj na parkete. Na trénigoch podáva dobré výkony, poctivo sa pripravuje na všetky tance i keď minulý utorok na tréningu toho veľa nepredviedla, pretože v pondelok sa zúčastnila na narodeninovej párty Paneláku.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


6 komentárov :

  1. No som zvedáva ale tak ona je celkom okééj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ŽE OKEJ?PODLA MŇA BUDE NAJLEPŠIA,DRŽIM JEJ PALCE.UŽ LEN V UPUTAVKE MA ZAUJALA...BUDE TO SUPER

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja si myslím, že je úplne super...no nechajme sa prekvapiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. na kiku by sa dobre pozeralo aj keby nevedela tancovat - je to pekna baba s dokonalymi krivkami...no ale este k tomu aj supr tancuje...drzim palce vo vsetkom...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja ju zato nenavidim,boze trapna je ako je

    OdpovedaťOdstrániť
  6. skoda ze prehrala ,nechapem tych co o nej hovoria z eneveela tancovat alebo ze je trapnaa...nahodov bola fakt skvela, a paci sa mi aj v panelaku

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...