Čítať viac >>

Čo priniesla prvá časť piatej série? Sledujte zvučku

Tak máme za sebou prvý diel piatej série, ktorý priniesol niekoľko prekvapení. Okrem novej zvučky, nového formátu 16:9 (budeme vás ešte informovať), priniesla nová časť zaujímavé udalosti a otázky, ktoré zasiahli do života postáv v Paneláku.


Snaží sa Michal svoje rodinné problémy riešiť alkoholom? Alebo to bola len náhoda a potreboval jednoducho "vypustiť paru". Bývalý primár neustále šliape Michalovi po krku, ten má však v sanatóriu veľmi malé slovo a u manažérky Betky je pán primár Bajza zjavne veľmi obľúbeným článkom sanatória.


Počas mesiaca, ktorý sme nevideli Panelák, sme zistili, že Angie a Milan si pekne nažívajú, no ich harmonický vzťah naruší nebezpečná Martinka, ktorá sa vracia z väzenia. Dušan Jančo naďalej utužuje vzťah so Zdenkou, Patrik a Soňa zatiaľ nič netušia. Azda najväčším prekvapením bol homosexuálny vzťah Lucie a Denisy, ktorým sa tvorcovia Paneláku snažia aspoň trošku búrať bariéry tejto tabulizovanej témy. Agáta sa nám počas mesačnej prestávky rozišla s Romanom a miesto po Romanovi zabral v jej byte jej otec.


U Švehlovcov a Blichárovcov je všetko po starom, akurát Ivanka nám začína žiarliť na Niku. Panelák dostal najmladší prírastok v podobe malého Dávida a predpokladám, že nikomu nevadilo, že Zdena Studenková si zahrala na pár minút Imriškovu svokru, alebo sa mýlim? :)



Foto: TV JOJ, Joj.sk

Video: Joj.sk, TVBOODA


5 komentárov :

  1. No, na to ze je to web o panelaku by pisatel clanku mohol pamatat, ze Jancovci sa delia o Zdenku a Barcu uz v panelaku asi neuvidime... A nazivanie Milana s Angie mi pripadalo vseliake len harmonicke nie... Inak pohoda. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. no mne byla Studenkova neprijemna i tech par minut :p

    OdpovedaťOdstrániť
  3. chcela by som vediet aku hru to hraju na PC

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi dobré zhrnutie úvodu 5. série. Inak, začalo to veľmi dobre, zlepšila sa aj vizuálna stránka seriálu a baví ma to oveľa viac. Tlieskam!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Raz Andy hovoril, že vajčáci zvykli hrávať Ratattouille. Podľa zvuku usudzujem, že je to rovnaká hra :) (možno).

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...