Čítať viac >>

V. séria dostane novú zvučku

V poradí tretiu zvučku dostane najsledovanejší denný seriál Panelák. Kým prvá a druhá séria si vystačili s Agátou v kukátku, tretiu a štvrtú uzatvárala pozerajúca sa Zuzana a Ivana ako hlavná postava medzi ostatnými obyvateľmi Paneláku.


Pomaly sa stáva zvykom, že Jojka mení zvučku Paneláku vždy po dvoch sériách, no mnohí očakávali zmenu už pri IV. sérii. Nové postavy, (novo)manželia Bajzovci v dome, či odcestovaný Karol v Španielsku napovedali, že by štvrtá séria, ako prelomová, mohla dostať aj nové intro. Veď okrem týchto zásadných zmien v deji sa Panelák opäť presunul na jednotný lukratívny čas 20:15 a ešte sa dočkal aj predĺženia stopáže. Novej zvučky sa však dočkáme až v novom roku 2010.


Ešte síce nie je známe, ako bude zvučka vyzerať, zverejnené fotografie z nakrúcania nového intra na Medialne.sk prezrádzajú postavy, ktoré sa v nej objavia. Okrem tradičného Jakuba, Ivany, či Milana by sa v novej zvučke mali objaviť aj Nika, Lucia s malou Luckou, alebo Dušan Jančo. Na záberoch sa objavili aj Karol, ktorý teda v Paneláku pravdepodobne nekončí, Angie aj s malým Lukáškom v zábere s Milanom, či dokonca Denisa, ktorá sa stále snaží zbaliť Luciu.


Emil s Nikou, Angie s Milanom, či Lucia s Denisou napovedajú, ktoré vzťahy by mohli byť ťahúňom novej série. Či bude v poradí tretia zvučka seriálu Panelák v podobnom duchu ako ostatné dve, alebo sa jej vizáž po dvoch rokoch zmení uvidíme už o pár týždňov.


Ďalšie fotky z natáčania novej úvodnej zvučky


Foto: Medialne.sk


1 komentár :

Vaše otázky, nápady, pripomienky...