Čítať viac >>

JOJke finálový deň priniesol rekordné hodnoty!

So včerajšími výsledkami môže byť televízia JOJ nadpriemerne spokojná. Finálové epizódy jednotlivých seriálov boli lídrami na trhu v cieľovej skupine 12+ a ešte viac dominovali v užšej cieľovej skupine 12-54.


Panelák so štartom o 20:15 si vybojoval jasné líderstvo na trhu a pri televíznych obrazovkách bolo 620 tisíc divákov, pri podieli 31,2% (resp. 34,3% v 12-54). Ide o najlepší výsledok celej IV. série a diváci tým dali už teraz jasno najavo, že sa tešia na novú V. sériu.


Výborné výsledky dosiahol aj ďalší seriál od Andyho Krausa a Tomáša Janča - Keby bolo keby. Seriál sa stal tradičným lídrom na trhu, ako bol na to zvyknutý počas všetkých odvysielaných epizód. Poslednú epizódu I. série zhliadlo pól milióna divákov a podiel sa vyšplhal na takmer 28% (resp. 30,6% v 12-54).


Seriály Panelák a Keby bolo keby prilákali k televíznym obrazovkám viac divákov ako konkurencia (TV Markíza – film 24,6%, Jednotka – film 17,8%) a tak si JOJka mohla užívať líderstvo na trhu v prime-time s výsledkom 30,5% (TV Markíza 29,3% a Jednotka 14,4%).


Foto: TV JOJ, JOJ.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...