Čítať viac >>

Panelák vs. Ordinácia. Na druhý pokus Jojke risk vyšiel

21:15, 20:00, 20:00 a 21:20 a nakoniec 20:15. Tieto časy si počas piatich pracovných dní vyskúšal doposiaľ najúspešnejší denný seriál Slovenska, Panelák. Napriek tomu, že už nedosahuje podiely blížiace sa k 30%, dokáže konkurovať najsilnejšiemu seriálovému konkurentovi, Ordinácii v ružovej záhrade.


Správa o tom, že sa Jojka po roku rozhodla opäť nasadiť Panelák do konkurencie Ordinácie v ružovej záhrade rozhodne nepotešilo mnohých divákov. Okrem toho, že si v utorky a štvrtky mnohí museli vybrať medzi jedným či druhým seriálom, mnohí si pamätali na rovnakú situáciu, ktorá sa stala začiatkom septembra 2008, keď si Ordinácia vymenila miesto s Priateľkami. Markizácky valec tlačil podiely Paneláku k 16 percentám a Jojka sa musela s denným seriálom začať Ordinácii vyhýbať. Druhá a tretia séria sa tak v tieto dni vysielala po 21:20.


September 2009 s nástupom jedinečných Odsúdených znamenal pre Panelák reparát, ktorý tentokrát vyšiel. Jeho podiely aj v utorky a štvrtky o 20:15 nezvykli podliezať priemer Jojky a držali sa nad 20%. Napriek mnohým negatívnym reakciám, aby sa Panelák a Ordinácia nevysielali súčasne, dokážu obe seriálové stálice obhájiť pozíciu a žiť vedľa seba spokojne. Konečne už ani Markíza a ani Jojka nekombinujú svoj program, aby sa jedna druhej vyhli a tak Susedia, či Zvieracia klinika môžu spokojne odpočívať v archíve svojich televízií.


Ako sa darilo Paneláku počas jednotlivých dní si budete môcť v rámci Maratónu článkov 2 prečítať už o 11:15.


Foto: Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...