Čítať viac >>

Ranná káva s Alexandrom Bártom alias Kordiakom

Televízia JOJ sprostredkovala ďalšie stretnutie s obľúbenou tvárou z televínej obrazovky. Tentokrát sa Zuzka z Topoľčian stretla s Alexnadrom Bártom alias Milanom Kordiakom z Paneláka.


Článok TV JOJ: Stretnutie na "Rannej káve" sa včera v reštaurácii Pulitzer začalo s desaťminútovým meškaním. Sympatická Zuzana totiž v Starom meste trošku poblúdila. Jej partner na kávičkové posedenie Ňusi Bárta trpezlivo čakal. Keď sa zvítali, predstaviteľ seriálového Kordiaka okamžite spustil: "Môžeme si tykať, nie? Ty si z Topoľčian? Predstav si, tam som v živote nebol." Témy rozhovoru sa striedali v rýchlom slede, obaja si mali čo povedať a nechceli sa nechať vyrušovať. Veď posúďte sami, pozriete si priložené video. Mimochodom, kuriózne bolo, že hoci sa naša súťaž volá "Ranná káva s ...," včera si nikto kávu nedal.


Radi sledujete TV JOJ? Obľúbili ste si hrdinov slovenských seriálov Panelák, Mafstory, Kutyil, Profesionáli, Odsúdené, Prvé oddelenie, Súdna sieň, onedlho Keby bolo keby či niekoho z moderátorov a redaktorov TV JOJ? Ak by ste sa chceli stretnúť s niektorou z JOJ-kárskych tvárí, zapojte sa do súťaže "Ranná káva s ..." aj vy. Viac o tomto stretnutí sa dočítate aj v denníku Pravda.


Krátka ukážka z rannej kávičky Alexa a Zuzky
Video si môžete pozrieť ->tu<-


Foto: TV JOJ, joj.sk

Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Video: TV JOJ, joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...