Čítať viac >>

Ranná káva: JOJka vám umožní sa stretnúť s obľúbenými tvárami z televízie!

Radi sledujete TV JOJ? Obľúbili ste si hrdinov slovenských seriálov Panelák, Mafstory, Kutyil, Profesionáli, Odsúdené, Prvé oddelenie, Súdna sieň, onedlho Keby bolo keby či niekoho z moderátorov a redaktorov TV JOJ? Chceš sa stretnúť so svojou obľúbenou osobnosťou, ktorú poznáš práve prostredníctvom TV JOJ? Teraz prišla tvoja šanca! Tak znie nová promo akcia od TV JOJ, ktorú spustila v auguste.


Na pána Richarda z Popradu sa usmialo šťastie a televízia JOJ mu sprostredkovala stretnutie s Viki Rákovou alias Agátou Fodrászovou z Paneláka, prípadne Tünde z Kutyila.


Článok TV JOJ: Ani by ste si nepomysleli, že dvaja cudzí ľudia, ktorí sa stretnú úplne prvý raz, budú viesť taký zanietený rozhovor. V Cafe Noir v Apollo Business Centre to tak včera bolo. Výherca súťaže "Ranná káva s ..." Richard z Popradu sa totiž s Viki Rákovou rozprával viac ako hodinu a zostali by aj dlhšie, keby Viki nemusela odísť. Spoločnú tému našli veľmi rýchlo - film a divadlo. Dokonca zistili, že majú rovnakého obľúbeného režiséra - Davida Lyncha. "Som veľmi milo prekvapená, s Richardom sme si skutočne dobre pokecali. A navyše, priniesol mi aj ružu!" povedala po stretnutí pre joj.sk Viki.


Ak máte podobnú túžbu aj vy a chceli by ste sa stretnúť s niektorou z JOJ-kárskych tvárí, zapojte sa do súťaže "Ranná káva s ..." aj vy. Viac o tomto stretnutí sa dočítate aj v denníku Pravda.


Krátka ukážka z rannej kávičky Viki a Richarda


Foto: TV JOJ, joj.sk

Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Video: TV JOJ, joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...