Čítať viac >>

Prvý týždeň sa 4. sérii Paneláku darilo

Od pondelka, 31. augusta, sa denne o 20:15 opäť otvorila brána do sveta Paneláku. Staré aj nové postavy, nové zápletky, hádky aj milé situácie, to všetko už týždeň môžeme pozerať vo 4. sérii na TV JOJ.


Úvodná časť dosiahla výborný podiel 26,7% a potvrdila záujem divákov aj o novú sériu. V utorok sa denný seriál prvýkrát po roku stretol s konkurenčnou Ordináciou. Kým pred rokom ani raz nepresiahol 17%, tento utorok si odniesol výborný podiel 21,4%.


V stredu to nemala jojkárska stálica opäť jednoduché, vrátilo sa totiž Modré z neba. Na jar sa síce tretej sérii darilo s prehľadom získavať výborné nadpriemery, nová sezóna pre Panelák si musí tento status vybojovať. Túto stredu sa zatiaľ nič dramatické nedialo, Panelák získal 24,1%. A to malo Modré z neba vyše 40 percentný podiel.


Štvrtok sa opakovala situácia z utorka, Panelák sa vysielal bok po boku Ordinácie. Utorňajší nadpriemer mu už síce nevyšiel, stále však ide o spokojných 19,8%. Piatková sledovanosť nie je známa, avšak počas tretej série si Panelák proti konkurencii zvykol ustrážiť aspoň 25%.


Denný seriál Jojky dostal aj dlhšiu minutáť, ktorá môže niektorých odrádzať od dopozerania alebo vôbec pozerania Paneláku. Doteraz bola jeho stopáž okolo 30 minúť, v prvý týždeň sa jeho dĺžka pohybovala od 48 do 54 minút, ktorý mal Panelák v utorok.


Foto: Joj.sk

Zdroj sledovanosti: tlačové správy TV JOJ, Medialne.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...