Čítať viac >>

Herečky a herci z Paneláka majú v Odsúdených úplne odlišné charaktery postáv - sú na nepoznanie!

Televízia JOJ od septembra doplnila do svojho portfólia seriálov ďalší úspešný, divácky obľúbený a kvalitný seriál s názvom Odsúdené.


Ako sme vás pred štartom informovali, v seriáli si mali zahrať aj nám známe tváre z Paneláka a tak sa aj stalo. Herečky sú však na nepoznanie. Drsné, neupravené, emotívne, ale i zábavné väzenkyne, ktoré si nedávajú servítky pred ústa aj tak na vás môžu pôsobiť nielen panelákovské herečky, ale aj ostatné herečky, ktoré v seriáli predvádzajú presvedčivé výkony a diváci ich každý utorok a štvrtok doslova "žerú".


Hana Gregorová v Paneláku mamička a v Odsúdených ako NEVADA














Zuzana Mauréry v Paneláku JULKA a v Odsúdených ako EVA













Elena Podzámska v Paneláku Nina a v Odsúdených ako Grófka













V seriáli Odsúdené hrá aj nám známy z Paneláka Peter Kočiš, ktorý v dennom seriáli stvárnil syna Blichárovcov, no v seriáli Odsúdené hrá úplne odlišnú hereckú rolu - kňaza.












Nový seriál Odsúdené môžete naďalej sledovanosť v utorok a štvrtok po Paneláku o 21:15 hod. Tvorcovia sľubujú ešte viac napätia, dynamiky a nových zaujímavostí


Foto: TV JOJ, Joj.sk, Pluska.sk, Pravda.sk, Topky.sk


1 komentár :

  1. Istý čas som hrala divadlo, tancovala spoločenské tance ... Vyžívam sa v kreslení, fotení a hlavne písaní hníh a rôznych textov.
    Rada by som sa venovala hereckej kariére.
    Tarisa@centrum.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...