Čítať viac >>

Nebezpečná misia je na konci! Vyhrajú "paneláčky"?

Dnes večer sa Nebezpečná misia uzavrie, čaká na nás finále adrenalínovej hry, v ktorej cieľ dosiahnu iba tí najodvážnejší a najšikovnejší.


Od pondelka sme sa mohli pozerať ako sa známe tváre z obrazovky, ale aj iní odvážlivci trápili s fyzicky a psychicky náročnými súťažami. Treba povedať, že všetci účastníci Nebezpečnej misie to nemali vôbec ľahké. A mnohí príjemne prekvapili.


Televízia JOJ nám vďaka tomuto projektu z časti odkryla ako vyzerá tvrdý výcvik vojakov a na projekte spolupracovala s Ozbrojenými silami SR. Krátku reality show si zjavne obľúbili aj televízni diváci, ktorí sa v internetových diskusiách vyjadrujú pozitívne a sledovanosť je taktiež dôkazom toho, že Nebezpečná misia divákov zaujala. V pondelok dosiahla prvá časť trhový podiel okolo 22%, druhá časť sa stala dokonca lídrom na trhu s podielom 25%. Ďalšia epizóda získala 23%-ný podiel. Ešte väčší ohlas má v cieľovej skupine 12-54, kde získala 25,7%, pri druhej časti až 31,1% a v stredu takmer 30%.


Vyhrajú Nebezpečnú misiu herečky z Paneláka - Viki Ráková alebo Veronika Paulovičová? Bude to chlap alebo žena? Známa osobnosť z televíznej obrazovky alebo divák-účastník Nebezpečnej misie? To všetko sa dozvieme už dnes večer vo veľkom finále o 21:45.


Kukláči v akcii


Foto: TV JOJ, joj.sk

Zdroj: Oficiálne dáta TV JOJ

Video: TV JOJ, Joj.sk, TV BOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...