Čítať viac >>

Diana Mórová a Juraj Mokrý: rozchod!?

Obľúbená herečka a hlavná postava obľúbeného denného seriálu exkluzívne prehovorila pre PROMI Noviny a internetový portál joj.sk o vzťahu s jej partnerom Jurajom Mokrým. Veľa však prezradiť nechcela, pretože je to citlivá téma a hlavne nechce ich vzťah prepierať v tlači a v médiách.


Vraj vzťahu Diany Mórovej s Jurajom Mokrým definitívne odzvonilo a známy pár sa rozišiel. Pred pár týždňami boli šťastným párom, teraz je však všetko inak.


Mórová a Mokrý boli spolu šesť rokov. Kríza v ich vzťahu pravdepodobne trvala už dlhšie. Rozchod prišiel ale zo dňa na deň a známej slovenskej herečke o tom, čo sa vlastne stalo ešte stále nie je veľmi do reči. "Myslím si, že čím menej budeme o tom hovoriť, tým skôr na to ľudia zabudnú," povedala Jojke v exkluzívnom rozhovore. Diana Mórová nechcela prezradiť, či zo vzťahu vycúval Juraj Mokrý, alebo ona sama. "Niektorí radi počúvajú čo sa stalo, ale ja si myslím, že život je o niečom inom," tvrdí Diana. "Povedala som si, že k týmto súkromným veciam nebudem nikdy hovoriť nič pozitívne, ani nič zlé," vraví obľúbená herečka jojkárskeho Paneláka.


Podľa jej slov teraz už bývalí partneri spolu stále komunikujú. Ich spoločný syn Quido bude známu dvojicu spájať napriek rozchodu už navždy.


Diana Mórová exkluzívne pre Joj.sk "prikývla"


Zdroj: Joj.sk

Foto: Plus 1 deň

Video: Joj.sk, TVBOODA


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...