Čítať viac >>

Adela a Sajfa už aj na Jojke. Sledujte videá

Dnes sa prvýkrát na televíznych obrazovkách objavila známa dvojica Adela a Sajfa a aj oni sa tešili na dnes, 17. august. Prvý raz totiž moderovali Rannú šou z nového štúdia, aj keď nie vždy boli z toho nadšení. Obom prekážalo, že sa v ňom nemôže jesť, čítať noviny, či mať zapnutý telefón.


Prvé televízne vysielanie sa nezaobišlo bez menších či väčších chýb, ktoré si pripustili aj tvorcovia šou a sľubujú, že už zajtra ich bude menej. Preto ste možno prvý a aj posledný krát mohli vidieť úvodnú zvučku v jednom vysielaní dvakrát, či otvárajúce sa ústa moderátorov bez ich hlasu za prítomnosti rovnakej piesne počas celého vysielania.


Kým v rádiu môžu poslucháči rozpoznávať Zvuk týždňa, televízna verzia ponúka Obraz týždňa. Vaše tipy, čo obrázok môže predstavovať, môžte posielať na tocoje@joj.sk


Už zajtra o 7:00 štartuje Ranná šou s Adelou a Sajfom opäť a snáď sa môžme tešiť na ešte lepšie a ešte vydarenejšie televízne spracovanie.


Zvučka, štart, skúšobné vysielanie a problémy na záver prvej Rannej šou na Jojke


Foto: Joj.sk

Video: Joj.sk, TVBOODA


2 komentáre :

  1. Čakal som niečo viac, bolo to strašne nudné a nezáživné :( To si radšej pozriem Teleráno... :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nie si sam.ani podla mna to nema az taku ponuku ako sa hovorilo.niekedy to ma super "grady" ale niekedy je to "prepadak"ako hrom.no ale co uz. :) aj tak vas tam vsetkych pozdravujem

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...