Čítať viac >>

Nebezpečná misia - na konci leta! (aktualizované)

Televízia Joj len pár dní po zverejnení vysielacieho času adrenalínovej súťaže, Nebezpečná misia, vydáva programovú zmenu a posúva ju do lepšieho času. Stále však mimo prime-time.


Nasadenie do lepšieho času sa dotkne najmä obľúbených Kostí a finále najnovšej 9. série CSI Las Vegas, ktoré je na programe výnimočne v pondelok. Oba seriály sa mali vysielať o 22:00 avšak po zmene je ich začiatok posunutý na 22:55. V piatok taktiež Jojka kvôli Nebezpečnej misii upravila program, po dvoch častiach Kutyil s r.o mali nasledovať Profesionáli, ktorí v pondelky a stredy absentujú, ale programová zmena ich aj z piatkového prime-time vytlačila.




Ako prvý vieme, kedy sa nový projekt televízie JOJ NEBEZPEČNÁ MISIA bude vysielať. JOJka potvrdila vysielací čas novej adrenalínovej súťaže, ktorú nakrútila v priebehu niekoľkých dní vo vojenskom výcvikovom priestore Lešť. Začiatok výroby bol naplánovaný na pondelok 22. júna, nakrútené časti sa však do vysielania dostanú v posledný augustový týždeň. Na projekte spolupracuje s Ozbrojenými silami SR a víťaz súťaže má podľa medializovaných informácií získať "prestíž a odznak ministra obrany".


V Nebezpečnej misii uvidíme aj hercov z Paneláka - Viki Rákovú, Veroniku Paulovičovú, Róberta Jakaba, ale i z Profesionálov a Mafstory - Petra Batthyanyho, Petra Sklára alebo moderátorov - Eriku Barkolovú, Jána Mečiara, Vlada Voštinára, Jána Gorduliča.


Televízia JOJ si nenabúra letnú vysielaciu štruktúru a natočené časti si budeme môcť v neskoršom vysielacom čase. Od 24. augusta do 28. augusta o 22:45 hod. sa môžete tešiť na adrenalínovú súťaž, v ktorej sa známe osobnosti zapotili a siahli až na dno fyzických či psychických síl.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...