Čítať viac >>

HIT ROKA - Lavíny!

Slovenským hitom roka v ťažkej konkurencii všetkých hitov na Slovensku sa stali LAVÍNY od obľúbenej skupiny Desmod. Ako všetci vieme Lavíny sa stali oficiálnou titulnou piesňou denného seriálu JOJky PANELÁK.


Videoklip k Lavínam vznikol spolu s "panelákovými hercami" :) a interprétmi skupiny Desmod v priestoroch na Kolibe, kde sa natáčajú nové časti Paneláka. (Okrem tejto ceny si Desmod odniesol aj 1. miesto za skupinu roka a 2. miesto za speváka roka)





zdroj: TV JOJ a Tomaskortis


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (5) - výsledky

Moja teória sa mi potvrdila :), že mužské postavy sa Vám hádajú ľahšie. Medzi tipmi ako Robo Jakab (Karol), Marián Miezga (Michal Bajza), Vladimír Kobielsky (Jakub Švehla), Filip Tůma sa objavilo aj niekoľko správnych odpovedí.












Hádaj, kto som!?: Róbert Jakab
Výhercovia:
-> david850, Vladimír, Domcsa16, Andrea (ozvali cez komentáre)
-> Nikushík, Wewe, Emily - Viki Fansite, Iwka (ozvali sa cez chatbox)
-> Milan P. (ozval sa cez e-mail)


Čítať viac >>

158. časť - čo prinesie?

20:00 Panelák - Špión
Chlapi z paneláka organizujú žúr. Problémom je priestor, keďže bar neprichádza do úvahy. Chlapi začínajú Imra podozierať, že je špión a donáša informácie Lucii. Medzi Janou a jej dlhoročnou priateľkou Balážikovou, dochádza k výmene názorov. Zuzana stále háda Michalove heslo.

Program 28. novembra:
20:00 Panelák
20:45 film týždňa:Návrat do Cold Mountain

23:45 Nočné kino: Oni sa vrátia

Čítať viac >>

Zákulisie.... (zopár fotiek)

Exteriérové zábery vznikajú pred reálnym panelákom, ktorý sa nachádza v bratislavskej Vrakuni. No na televíznej obrazovke sa občas vyskytnú aj zábery na tento dom, ktorý je však len odfotený.









Každá jedna seriálová postava má v rekvizitárni svoju vlastnú krabicu s doplnkami. Na každej je napísané meno, aby sa rekvizity zbytočne nepoplietli.










Takto nejako vyzerá usporiadanie bytov na Kolibe, kde sa nakrúcajú nové časti Paneláka. Mnohé byty sú prepojené, no pritom divák má pocit, že naozaj je každý byt je zvlášť.









Zdroj: Plus 1 deň


Čítať viac >>

157. časť - stručný obsah

21:15 Panelák - Štrajk
Milan sa zoznamuje s novou ženou - otcovou milenkou. Angie s Karolom bude viesť vážnu diskusii o ich vzťahu. Mužské osadenstvo Paneláku chystá "barovú pomstu". Milan sa dozvedá, čo je exmanželka robí v Rakúsku.

Program 27. novembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Čítať viac >>

Škodovečka v Paneláku končí!

Podnikateľ Patrik Tkáč sa stal majiteľom červenej vytúningovanej škodovečky. Škodovku si kúpil za 40 000,- Sk (1 328,- €) od Jakuba Švehlu (Vladimíra Kobielskeho). Nákup škodovky bol iba zinscenovaný, pretože Patrik Tkáč kupcu škodovky iba hral, takže majiteľom škodovky sa stal iba na pár minút v seriáli Panelák. Keďže Patrik Tkáč je milionár (aspoň tak to o ňom píšu média) honorár za scénku v Paneláku neprijal.


Čítať viac >>

Lucie Vondráčková v Paneláku...

Herecké osadenstvo Paneláka doplní ďalšia známa posila. Sestričku doktora Michala Bajzu (Mariána Miezgu) si zahrá Lucka Vodráčková. V Paneláku bude vystupovať pod menom Petra Pařízková. Ponuku na účinkovanie v Paneláku prijala rýchlo a veľmi rada, pretože chytá slovenskú stanicu JOJ a seriál hodnotí veľmi kladne. S Luckou sa budete stretávať až v novom roku čiže v novej III. sérii Paneláka.


Foto: Plus 1 deň


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (5)

Dnes tu máme opäť vašu, dúfam, že obľúbenú súťaž, v ktorej hádate meno herečky/herca známej/známeho zo seriálu Panelák. Keďže mužská postava sa vám háda lepšie, tak pri 5. kole opäť očakávam veľa správnych odpovedí.
Vaše tipy môžete písať do komentárov pod článkom, do chatboxu alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com.
PS: uveďte meno/nick, aby som mohol zverejniť výhercu.



Čítať viac >>
Sledovanosť Paneláka...
O sledovanosti na Prime som vám už informoval. Už dlhšiu dobu sme si nenapísali o slovenskej sledovanosti Paneláka, dnes vám prinášam informácie, ktoré som zistil. Viac - menej sa sledovanosť pohybuje stále okolo štandardných čísiel. Minulý týždeň, však Panelák dosiahol výbornú priemernú sledovanosť 440 tisíc divákov pri podieli takmer 26%. Tento priemerný výsledok patrí medzi tie najlepšie výsledky od spustenia II. série (od septembra). Najlepšie výsledky dosiahol Panelák v utorok a vo štvrtok, kde si ho zaplo takmer 520 000 tisíc divákov a podiel bol vynikajúci 33,1%. - rekord z 9. októbra - 530 tisíc divákov, takmer 35%-ný podiel stále čaká na prekonanie :)

Foto: TV JOJ

Čítať viac >>

155. časť - čo sa dozvieme?

21:15 Panelák - Výčitky
Karol nedal dobrý pozor na Vivien, ktorá stihla ujsť do výťahu. Angie po schodoch uteká za ňou a na schodoch sa pošmykne, má problémy, ostáva v nemocnici. Príde o svoje dieťa? Kordiaka hľadajú policajti. Betka chystá pomstu. K Blichárovcom prichádza manželka ich syna. Michal má na Zuzanu zase trápne poznámky.

Program 25. novembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De Facto

Čítať viac >>
Informácie o knihe...
Ako som vás včera informoval vydavateľstvo Forza Music uvádza v týchto dňoch na slovenský trh knihu Andyho Krausa s názvom Panelák – miesto, kde to žije. Knihu si môžete zakúpiť v rôznych kníhkupectvách po Slovensku a taktiež sa kniha o seriáli Panelák dá objednať aj cez internet.
Cena knihy bez zľavy sa pohybuje okolo 299,- Sk (9,92 €).
Niektoré kníhkupectvá ponúkajú zľavy pri objednaní cez internet napr.
http://www.martinus.sk/ - cena 248 Sk (8,23 €)
http://www.vydavatel.sk/ - cena 254 Sk (8,43 €)

Konverzný kurz: 1 € = 30,126 Sk

Čítať viac >>

Panelák debutuje už aj ako kniha!

Kinoserver (zrejme ako prvá web stránka) priniesol túto informáciu: Úspešný denný seriál TV JOJ, vysielaný každý pracovný deň, dostal aj svoju knižnú podobu. Vydavateľstvo Forza Music uvádza v týchto dňoch na slovenský trh knihu Andyho Krausa so všetko vysvetľujúcim názvom Panelák – miesto, kde to žije.


Najúspešnejší slovenský televízny scenárista seriálov a sitcomov pútavo približuje okolnosti vzniku a realizácie projektu, ktorý zmenil dejiny slovenského televízneho trhu. Nechýbajú ani zákulisné informácie, ktoré neboli nikdy a nikde doteraz publikované. Na svoje si tak môžu prísť nielen samotní televízni fanúšikovia ale aj ľudia, ktorí sa o tento druh tvorby a fenoménu zaujímajú podrobnejšie.


V knihe je viac ako 130 fotografií nielen z nakrúcania ale aj zo zákulisia a nechýba ani náčrt pôvodnej podoby Paneláku s úplne inými menami hlavných protagonistov.


Andy Kraus priamo na zadnej strane obalu uvádza „tri dôvody prečo si máte kúpiť práve túto knižku“:
-> dostanete stručnú inštruktáž, ako ju máte čítať...
-> oboznámite sa s krátkym slovníkom cudzích slov, ktorý sa používa pri denných seriáloch...
-> a v dvadsiatich kapitolách sa dozviete všetko zo zákulisia Paneláka


O ďalších informáciách vás budem informovať...


Zdroj: kino.server.sk

Foto: kino.server.sk


Čítať viac >>

Prima: Panelák mení čas!?

Médiami prebehli informácie, že Prima presúva Panelák na iný vysielací čas. Informácie o zmene programu zisťujem. Ževraj sa jojkársky denný seriál má vysielať ráno o 8:35 v priamej konkurencii nováckeho amerického seriálu North Shore.


Podľa mojich informácii - predbežných programových plánov na december - Prima bude vysielať Panelák o 9:30. V prípade, ak mieni TV Prima meniť vysielací čas, ako zvykne aj pri iných seriáloch je zrejmé, že diváci v tom budú mať chaos a seriál bude strácať divákov, čo by bola škoda, keďže na Prime zatiaľ dosahuje slušné výsledky sledovanosti.


Foto: TV Prima


Čítať viac >>

153. časť - nenechajte si ujsť

20:00 Panelák - Spoveď
Zuzana vyletí na Michala, nechce ho ani vidieť, kričí naňho nech vypadne. Ako dopadne ich hádka? Betka naďalej pichá do osieho hniezda a Karola nenechá na pokoji. Komu bude veriť Angie? Nastal deň sťahovania. Jarmila vie, ako sa pomstiť Ivane. Milanovi pozýva Danielu k sebe večer domov.

Program 21. novembra:
20:00 Panelák
20:45 film týždňa: Skala
23:45 Nočné kino: Osudy sveta

Čítať viac >>

Bojujú proti skládke...

Škandál okolo výstavby pezinskej skládky naberá obrovské rozmery. Pezinských aktivistov, ktorí posielajú do Európskeho parlamentu petíciu s viac ako 7 000 podpismi, podporili aj mnohí známi slovenskí umelci.


Od 3. novembra prichádzajú denne pred Ministerstvo životného prostredia SR desiatky ľudí a vyjadrujú svoj nesúhlas s krokmi štátnych orgánov. Do petície sa zapojilo aj množstvo známych osobností aj herci z Paneláka: Alexander Bárta, Henrieta Mičkovicová a iní: D. Jurčová, S. Müllerová, P. Polnišová, A. Popovič, A. Heribanová, M. Leiferová, M. Labuda ml., B. Farkaš, M. Črep, F. Guldan, J. Štrasser a mnohí ďalší...


Zdroj: Nový Čas

Foto: Nový Čas


Čítať viac >>

151. časť - čo uvidíme?

20:00 Panelák - Zmluva o sťahovaní
Betka opäť vyprovokovala Karola. Karol sa sťahuje z bytu. Kto ho prichýli? Švehlovci podpisujú zmluvu o sťahovaní. Jarmila má však jednu podmienku. Zuzana zbehne pre radu k Lucii do baru. Emil hľadá naďalej miesto pre Benjamína.

Program 19. novembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti
22:45 Mafstory

Čítať viac >>
Panelák na PRIME boduje!
Panelák - denný seriál TV JOJ, robí zatiaľ televízii Prima radosť. Okrem toho, že si našiel mnoho fanúšikom na Slovensku, začína získavať ľudí aj v ČR.
Výsledky sledovanosti za prvý mesiac hovoria, že Panelák dosahuje priemer stanice, v niektoré dni bol v nadpriemere, čo sú pre televíziu Prima veľmi slušné čísla. Po prvom týždni som hovoril, že je predčasné hovoriť či je Panelák pre Primu úspešný alebo nie je, podľa sledovanosti za prvý mesiac je možné predbežne hovoriť o úspechu.

Čítať viac >>

Dcérka Švehlovcov...

Už dnes v ateliéroch na Kolibe tvorcovia Paneláka točili prvé časti s novou malou herečkou. Po deviatich mesiacoch sa na svet pýtala nová detská posila Paneláka - malá Švehlová. Dcérku Švehlovcov si zahrá vlasatá Tatianka Štefániková, v seriáli bude mať meno Terezka, keďže toto meno vzišlo z diváckeho e-mailového hlasovania.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (4) - výsledky

Po minulotýždňovom dobrom rozbehu, ste sa opäť dali nachytať. Vaše tipy boli: väčšinou Heňa, Zuzana Bajzová, objavili sa aj tipy ako Helena Krajčiová či Betka.













Hádaj, kto som!?: Betka Stanková
Výherca: Johny


Čítať viac >>

148. časť - v skratke

20:00 Panelák - Angie odchádza
Ivanu pri aute prepadli. Dozvieme sa čo sa udialo. Ako zareaguje Angie na prepad rovnako tehotnej susedy? Bajzovci sú v rozpakoch, musia vysvetľovať vyčíňanie dvojičiek. Jakubova mamička sa nevie zmieriť s ďalším sťahovaním, ona panelák opustiť nechce.

Program 14. novembra:
20:00 Panelák
20:45 DOMINO DAY 2008 - 10. ročník
23:00 X-Men 2

Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (4)

Dnes prichádza ďalšia "porcia" súťaže Hádaj, kto som!? Opäť hádame ženskú postavu, keďže tie sa vám hádajú ťažšie :).
Vaše tipy môžete písať do komentárov pod článkom, do chatboxu alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com.
PS: uveďte meno/nick, aby som mohol zverejniť výhercu.



Čítať viac >>
Panelák magazín - nový čas!
Nová relácia JOJky Panelák magazín dostáva nový atraktívnejší vysielací čas. TV JOJ mierne upravuje sobotný podvečer. Reláciu Ako sa stavia sen nahradí PANELÁK MAGAZÍN, ktorý sa bude od tohto týždňa vysielať každú sobotu o 18:15. V nedeľu zostáva taktiež Panelák magazín, ale nepôjdu už o premiéru, ale reprízu.
Soboty od 15. novembra:
18:15 Panelák magazín (premiéra)

Nedele od 16. novembra:
11:30 Panelák magazín (repríza)

Čítať viac >>

142. časť - čo uvidíte...

21:15 Panelák - Prepad
Angie sa podarí pozháňať peniaze na právnika. Ako zareaguje Karol? Emil má vážny problém. Ivana sa stáva obeťou prepadu. Jakub sa potrebuje porozprávať so Zuzanou - súkromne. Zuzana sa zase potrebuje rozprávať s Michalom. Milan bude mať ďalšie rande.

Program 13. novembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Čítať viac >>

Domino day: Panelák aj v piatok!

Napriek mnohým špekuláciám, ktoré sa objavili na internete a mnohí ste sa ma to pýtali aj cez e-mail (zrejme po prečítaní bulvárnych informácií), že JOJka neodvysiela Panelák kvôli veľkého eventu DOMINO DAY 2008 tradične o 20:00 hod. Nebojte sa o piatkovú časť neprídete.


Vysvetlenie:
Áno, je pravda, že minulý rok televízia JOJ vysielala DOMINO DAY 2007 od 20:00 hod., ale keďže Slovensko sa prvýkrát zúčastnilo tohto zaujímavého projektu, JOJka mohla využiť čas medzi 20:00 a 21:00 hod. na rôzne reportáže (história Domina day, kto vymyslel Domino day, predstavila mesto v Holandsku, mohli sme si pozrieť v skrátenej podobe rekordy z minulých rokov a podobne). Tento piatok jej preto stačí ak začne o 20:45 pretože padnutie prvej kocky je vždy naplánované na 21:00 hod. Tento 10. - jubilejný ročník bude výnimočný, vraj sa pokúsia o 10 svetových rekordov napr. najrýchlejšie padajúce kocky (na rovnom úseku bude vedľa nich bežať šprintér svetového mena); použitie najmenších a najväčších kociek; najväčšie pole (milión kociek); najvyššia hromada; najdlhšia špirála (200 metrov) a podobne. Takže máme sa na čo tešiť...


Na videách si môžete pozrieť:
* finálovú časť DOMINA DAY 2007 (slovenské zastúpenie)
* upútavku na DOMINO DAY 2008




Viac o veľkej show DOMINO DAY 2008 sa dočítate ->tu<- a ->tu<-


Čítať viac >>

Vyhadzov z JOJky???

Viki Ráková, predstaviteľka Agáty v Paneláku alebo pojašenej Tünde z Kutyila, začína pravidelne plniť bulvárne plátky. Vraj sa chystá do politiky, chcela by pomôcť vyostreným maďarsko-slovenským vzťahom. Včera sa objavil ďalší bulvárny článok o tom, že Viki Rákovej vraj hrozí vyhadzov z TV JOJ. Je to naozaj pravda?


Po prečítaní článku som usúdil, že opäť raz titulka dokáže predávať. V článku sa objavilo aj stanovisko TV JOJ: „Pokiaľ nepropaguje extrémistické názory, neporušuje zmluvu. To, že je človek známy, ho nemôže oberať o právo vyjadrovať sa k politickým otázkam,“ znelo stanovisko JOJky pre denník Plus 1 deň. Zdá sa, že vedenie televízie JOJ zatiaľ necháva Viki voľnú ruku.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

Gabika Škrabáková - rozhovor

Jej sestra sa vydala ešte počas vysokej školy. Ona, keď mala tridsaťštyri. Štyri mesiace potom GABIKA ŠKRABÁKOVÁ - KREUTZ (37) porodila a o tri roky neskôr sa stala aj známa jej tvár. Mnohí diváci ju poznali hlavne z dabingu, v súčasnosti sa objavuje aj v nových slovenských seriáloch.


Prvú rolu ste dostali pred dvadsiatimi rokmi. Neprekáža vám, že ste známa až dnes?
Televízia je fenomén. Kým herec nie je na obrazovke, akoby ani neexistoval. Nie som typ, ktorý sa pretláča. V slovenských seriáloch je to o tom, či vás oslovia.


Túžili ste po seriálovej postave?
Keď mi zavolali z produkcie Paneláka, že potrebujú sestru pre Viki Rákovú, bola som rada. Je fajn, že sa tu točia seriály. Čím viac ich je, tým lepšie! Čoskoro by sa mohli pridať aj filmy či inscenácie.


Spoznávajú vás ľudia na ulici?
Je milé, keď ma oslovia, ale v prvom rade ma na tom teší to, že sledujú seriál. Keď povedia, že mi držia palce, je to veľmi príjemné. Negatívnu skúsenosť som zatiaľ nemala.


Ste niečím podobná so seriálovou Evou?
Obe sme rodinne založené. Eva má peknú rodinu, pekný vzťah s rodinou, najmä so sestrou.


Ale veď sa práve rozviedla a zvádza bývalého svojej sestry...
Nie je to celkom tak, ako sa zdá. Nechcem predbiehať, ale trošku sa to zamotá. Eva sa ako postava vyvinie, chce pomstiť svoju sestru. Spôsob, akým ju chce pomstiť, mi nie je blízky, ale som herečka, a tak to musím zahrať.


Viac sa dočíta tu na stránkach denníka Plus 1 deň...(klik)


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (3) - výsledky

Po dvoch týždňoch trápenia :) sa so správnymi odpoveďami roztrhlo vrece. Tretie pokračovanie súťaže Hádaj, kto som!? Zrejme bolo pre vás ľahšie a tak sa viacerí z vás môžu tešiť, že uhádli skrytú tvár známeho a obľúbeného herca z Paneláka. Vaše tipy boli: Juraj Slezáček, Emil Blichár, Milan Kordiak, Jakub Kobielsky, Karol - Robo Jakab.















Hádaj, kto som!?: Juraj Slezáček
Výhercovia:
-> Veronika, Weronika, Domcsa16, Emily - Viki Fansite, Iwka (ozvali sa cez chatbox)
-> David850, Mi-So, BarbiiQ, Johny, Vladimír (ozvali sa cez komentáre pod článkom)
-> Juraj V., Karol M., Janka M., Viktória, Filip S. (ozvali sa cez e-mail)


Čítať viac >>

Viki mieri do politiky...

Viki Ráková sa rozhodla pomôcť. Určite ste si počas tohto týždňa prečítali alebo ste videli v TV, že slovensko-maďarské vzťahy sú na bode mrazu. Zuzana Martináková, predsedníčka Slobodného fóra, sa rozhodla zapojiť do riešenia napätých slovensko-maďarských vzťahov. Martináková, ktorá pred časom na propagáciu svojho programu využila aj známu tvár Laciho Strika, tentoraz požiadala o pomoc herečku známu svojím zreteľným prízvukom. "Viki Ráková pochádza z južného Slovenska a aj ona vníma sama túto tému veľmi citlivo" vysvetlila Martináková. Obe sú tvárami pripravovanej zbierky na detskú onkológiu a pri tejto príležitosti mali možnosť sa rozprávať o rôznych témach. Jednou z nich bola aj aktuálna otázka slovensko-maďarské vzťahy.


Zdroj: Plus 1 deň


Čítať viac >>

Rozhodnuté! Malá Švehlová dostala meno!

Dnes Andy Kraus v Panelák magazíne prezradil víťazné meno, ktoré bude patriť dcérke Švehlovcov. Z piatich tipov sa do finále dostali tri mená (Sára, Saška, Terezka). Diváci rozhodli, že malá Švehlová by sa mala volať Terezka.






Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

138. časť - obsah

20:00 Panelák - Chrapúň
Ivana opäť zúri na Jakuba. Maľovanie izby nedopadne najlepšie. Zuzana má na Dáriusa plán. Dárius prechádza do nepríjemného útoku. Kordiakovi sa situácia so ženami vymkne z rúk. Z Jakuba sa stáva paranoik. Angie bude hľadať manažér. Michal sa vracia z Brna. Daniela necháva Vivien u Milana na 5 dní. Edo naďalej vydiera Karola.

Program 7. novembra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa: Hidalgo
23:45 Nočné kino: Najlepší spôsob ako zomrieť

Čítať viac >>

Panelák magazín - zvučka

Panelák magazín je už na televíznych obrazovkách JOJky už 2 mesiace. Pre tých, ktorí si túto novú reláciu obľúbili pridávam intro (zvučku).Za video chcem poďakovať návštevníkovi našeho blogu, jeho meno/nick je KUBO.




zdroj: TV JOJ & youtube.com - KUBO


Čítať viac >>

Panelák či Bitofka :)

Známy a kontroverzný spevák Braňo Mojsej sa rozhodol, že využije potenciál úspešného denného seriálu JOJky a tak by sa rozhodol, že si zrežíruje vlastný krátky sitcom s názvom Bitofka. On sám je fanúšikom tohto seriálu a preto prvky s Panelákom nechal zachované - od pesničky, cez logo, slogan atď. Stačí sa pozrieť :)



Zdroj: Braňo Mojsej


Čítať viac >>

142. časť - nenechajte si ujsť

21:15 Panelák - Paranoja
Karol prichádza domov dobitý, čo sa stalo? Jakub sa obáva fyzických útokov od klientov. Stres sa pokúsi zahnať tapetovaním spálne. Dárius pozýva Zuzanu na rande. Ako sa zachová? Jana sa pomaly pripravuje na Vianoce :)

Program 6. novembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (3)

Dvakrát sme tu mali ženské postavy z Paneláka, tentokrát môžete hádať mužskú postavu. Vaše tipy môžete písať do komentárov pod článkom, do chatboxu alebo na e-mail: serialpanelak@gmail.com.
PS: uveďte meno/nick, aby som mohol zverejniť výhercu.




Čítať viac >>

141. časť - v skratke

21:15 Panelák - Podraz
Agáta sa cíti sklamaná a znechutená. Zradila ju vlastná sestra? Emil Blichár odhalí pravdu. Zuzanu zasiahne nečakaný úder.

Program 5. novembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti
22:45 Mafstory


Čítať viac >>

Hádaj, kto som!? (2) - výsledky

Opäť ste sa mnohí z vás zapojili do tejto minisúťaže a hádali ste známu osobu z Paneláka. Z vašich tipov - Angie-Mirka, Veronika Paulovičová, Hanka Gregorová, Božidara Turzonovová, Betka boli správne iba dva tipy :)














Hádaj, kto som!?: Mirka Partlová (na tej fotke je krásna!) :)
Výherca:
-> Kikso (ozval cez cez chatbox);
-> Janka M. (ozvala sa cez e-mail)


Čítať viac >>

139. časť - čo ponúkne?

20:00 Panelák - Vášnivá noc
K Mázikovcov prichádza polícia. Potvrdí Angie alibi Karolovi? Uľaví sa Bajzovcom v prípade rozvodu? Milan Kordiak prežije vášnivú noc. S kým? Blichárovci sa vracajú z dovolenky. Jakub sklamal Janinu dôveru. Novú prevádzkárku Luciu spoznáva jedna obyvateľka paneláka.

Program 3. novembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Webmaster

Čítať viac >>

Mená pre malú Švehlovú... (postup do finále)

Dnes Andy Kraus v relácii PANELÁK - MAGAZÍN, zverejnil mená troch dievčenských mien pre dcérku Švehlovcov, ktorá sa narodí už onedlho.


Mená pre dcéru Švehlovcov, ktoré sa dostali do finále sú:
Terezka
Sára
Saška


Už v nedeľu v Panelák magazíne sa dozvieme aké dievčenské meno vyhralo. Píšte, e-mailujte, hlasujte ako by sa podľa vás mala volať dcérka Švehlovcov. V ankete na tomto blogu je hlasovanie podobné, do ďalšieho kola postupujú Sára, Saška a namiesto Terezky Natálka - anketu nájdete napravo v dolnej časti blogu. Anketa na tomto blogu nie je súťažná, ak sa chcete do súťaže zapojiť musíte poslať e-mail).


Vaše otázky, nápady, pripomienky...