Čítať viac >>

115. časť - čo uvidíme?

21:15 Panelák - Karolova noc
Karol odchádza na noc z bytu, hľadá si nocľah. U Milana nepochodí, prekvapivo mu pomoc ponúkne niekto iný. Ivana chce riešiť bytový problém. Dozvedá sa zdrvujúcu správu. Môžte sa tešiť aj na hádku medzi Ivanou a Jarmilou :)

Program 30. septembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De facto

Čítať viac >>

Lukáš Latinák mal svadbu!

Lukáš Latinák je divákom známy z Paneláka, kde stvránil zákerného a falošného doktora Straku, jeho úloha sa skončila a momentálne hviezdi v ďalšom úspešnom jojkárskom seriáli Profesionáli. Takže po Mariánovi Miezgovi je už druhým z panelákových hercov, ktorý sa stali ženáčmi. Na svadbu mu prišli zablahoželať nielen kolegovia z Paneláku, ale aj kolegovia z Profesionálov a samozrejme aj jeho rodina, známi či iní priatelia. Zaujímavosťou je, že svedkom mu bol Róbert Jakab (Karol z Paneláka).Vyvolenou manželkou je Anička.


Foto: TV JOJ a Plus 1 deň


Čítať viac >>

114. časť - na čo sa môžeme tešiť?

20:00 Panelák - Výhra
Milan sa stále snaží zbaviť Rie. Prijíma jeho návrh? Emil súťaž dohral, dozvieme sa či vyhral? Vzťah Jarmily a Ivany sa vracia do starých koľají. Karol by chcel prespať u Milana, ako zareaguje Milan? V dnešnej časti uvidíme aj špeciálneho hosťa brankára Sasu Hoviho.

Program 29. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Lyrics

Čítať viac >>

Sasu Hovi v Paneláku - dnes!

Po Marekovi Uramovi, ktorý si v prvej epizóde seriálu Panelák zahral taxikára, sa pred kamerou objavil aj jeho kolega z tímu a hviezda slovenskej extraligy Sasu Hovi. Sympatický fínsky brankár si dnes v 114. časti zahrá sám seba, keď prekvapenému Milanovi Kordiakovi prinesie lístky na hokej. Priznal sa, že herectvo by ho bavilo a rád by sa pred kamerou ešte objavil, povedal pre portál joj.sk Sasu Hovi.


Čítať viac >>
PANELÁK magazín - 4. časť
Sprievodcom 4. časti Panelák magazína bol Marián Miezga.
Vo štvrtom vydaní nám Majo ukázal svoj panelákový byt, svoju manželku, jeho obľúbenú hereckú polohu (spánok v posteli) :). Porozprával o svojej svadbe, o jeho postave, o kolegoch a svojej seriálovej manželke.
Dozvedeli sme sa, že Marián Miezga je veľkým milovníkom športu petang, ktorý si rád zahrá vo voľnom čase.
Opäť ste sa mohli pobaviť na vtipných a nepodarených scenách z nakrúcania a viac si môžete pozrieť v archíve na www.joj.sk.

Pre tých, čo si chcú PANELÁK magazín pozrieť, stačí kliknúť ->tu<-

Čítať viac >>

Andy vypočul divákov/čitateľov

Hoci sa scenárista Andy Kraus rozhodol, že týždňovú úlohu v Paneláku ponúkne Pukančanovi Petrovi Klinkovi, na naliehanie čitateľov Nového Času svoje rozhodnutie pozmenil. V Paneláku si tak zahrajú všetci piati talentovaní finalisti! Čitatelia tak na jeseň v Paneláku uvidia aj svojho favorita Miroslava Kordiaka a ostatných finalistov kastingu.



Môj komentár: ja neviem či v Novom Čase majú taký bordel, že ani nevedia, čo písali pred pár týždňami. Ale ako všetci vieme Andy Kraus sľúbil, že hereckú rolu dá všetkým víťazom kastingu a jednému z nich napíše scenár na celý týždeň. No nechajme to tak, nech sa Nový Čas teší, že dokázal prehovoriť Andyho Krausa :-)))


-> Rozhovor s Andy Krausom o nových postavách
-> Profily postáv


Foto: Nový Čas


Čítať viac >>

Panelák vyráža do Čiech!

Po úspechu, ktorý zaznamenal Panelák na Slovensku si ho všimla jedna česká stanica (zatiaľ nemenovaná, ale podľa mňa to bude TV PRIMA) a vraj má vážny záujem o tento seriál, ktorý by sa mal objaviť v jej vysielacej štruktúre už onedlho. Zaujímavé je na tom to, že táto česká televízia si ho celý predabuje do češtiny, ale ako vyriešia Jarmilu Švehlovú, ktorá sa so synom rozpráva po slovensky a s nevestou po česky je zatiaľ otázne.


Určite to bude pre mnohých Slovákov zábavné sledovať panelákové príbehy v českom jazyku so slovenskými hercami :). Vysielací čas slovensko-českého Paneláku na českej stanici je zatiaľ neznámy, zrejme sa bude vysielať každý pracovný deň v poobedňajších hodinách.


Nemenová česká stanica má záujem aj o ďalší slovenský seriál z produkcie televízie JOJ (na výber má úspešné jojkárske sitcomy: Kutyil, Profesionáli, Mafstory).


Dostane sa Panelák aj za iné ako české hranice? Uvidíme... čas ukáže!


Čítať viac >>

113. časť - krátky opis

20:00 Panelák - Autodráha
Prizná sa Angie s Karolom, že majú v byte podnájomníčku, alebo to budú tajiť. Jej otec našiel knihu o ateizme a Angie s Karol sú veriaci. Michal strávil popoludnie s Ivanou. Vie o tom Zuzana? Zuzane sa zdá Ivana divná. Z Jakuba a Karola sa stávajú malí chlapci. Čo ich vrátilo do detských čias?

Program 26. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa: Let Fénixa
21:30 Nočné kino: Boa verzus pytón


Čítať viac >>
Čitatelia NČ: Chceme Kordiaka!
O víťazovi kastingového panelákového herca, už bolo rozhodnuté pred týždňom. Andy Kraus si vybral 5 najlepších hercov z kastingového výberu, ktorí si zahrajú v niektorých častiach Paneláka. Jednému z nich p. Klimkovi však Andy Kraus pripravil hereckú úlohu na týždeň.
Medzitým však Nový Čas vyhlásil anketu, v korej mali diváci vybrať svoho obľúbenca. V tejto ankete vyhral s 27%-tami Miroslav Kordiak.
Keď sa fanúšikovia Paneláka dozvedli, že scenárista Andy Kraus vybral pre týždennú rolu v Paneláku Pukančana Preto, do redakcie Nového Času začali chodiť nespokojné e-maily. „Kordiak je týpek, ktorý sa do Paneláka hodí,“ napísal Andrej T. zo Žiliny. „Nechápem, prečo vybral Kraus toho Pukančana, Kordiak je fakt trieda,“ dodala čitateľka z Bratislavy. Na rozhorčené hlasy čitateľov Nového Času zareagoval napokon aj Kraus. „Skutočne ma to prekvapilo. Chcem, aby boli všetci spokojní,“ naznačil Kraus fakt, že vzniknutú situáciu sa chystá riešiť. Zrejme týždňovú hereckú úlohu si zahrá aj Miroslav Kordiak a taktiež aj Peter Klimko.

* Rozhovor s Andy Krausom o nových postavách
* Profily postáv

Čítať viac >>

JOJka spustila internetovú televíziu - huste.sk

Dnes (23. septembra) televízia JOJ spúšťa oficiálne ďalší ťažiskový projekt - huste.sk. Ide o unikátny projekt, na ktorom sa vraj potichúčky pracovalo takmer rok. Huste.sk je 24-hodinová internetová TV s možnosťou videa na vyžiadanie a je ZADARMO.
Huste.sk sa skladá z troch monotematických kanálov:

* hudobný kanál- 24 hodinový stream hudby rozdelený do rôznych žánrov ako sú rock, hip hop, pop atď.


* športový kanál- je on-line stream postavený na živých prenosoch Hokejovej Extraligy, Corgoň Ligy, najvyššej ligy hádzanej a ďalších športoch.


* zábavný kanál- je dnes kanálom pôvodnej tvorby TV JOJ. Obsahuje ďalej študentské filmy VŠMU, prehliadku animovanej tvorby a ráta sa aj s vlastnou tvorbou špeciálne pre tento kanál.

Všetky časti PANELÁKA nájde okrem archívu TV JOJ aj na tejto web-stránke.


* viac informácií o projekte huste.sk, nájdete tu

* tlačová správa k projektu huste.sk


Čítať viac >>

110. časť - čo nové prinesie?

21:15 Panelák - Petícia
Z Michala sa stáva pozorný otec a manžel. Pominie konečne manželská kríza? V panáleku sa začína spisovať petícia. Betka má výhrady voči petícii proti sexshopu. Ako zareagujú ostatní obyvatelia Paneláka.

Program 23. septembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De facto

Čítať viac >>

Panelak.sk - jesenný ident

Už dnes panelak.sk, s oficiálnym príchodom jesenného obdobia, zmenil image a prezliekol sa do jesenných farieb.


Pribudlo niekoľko noviniek, tie ktoré som nespomenul Vám napíšem: sekcia VIDEO a nová videostrižňa (zatiaľ nie je funkčná), nová hra v sekcii ZÁBAVA, v sekcii Download pribudli nové tapety na plochu (denný panelák, nočný panelák), o ďalších zmenách sme Vás informovali v predchádzajúcom článku.

->nová jesenná verzia panelak.sk


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>

109. časť - čo prinesie?

20:00 Panelák - Vyriešená hádanka
Zodvihne Agáta mobil alebo na jej mobile zostane neprijatý hovor? Príde Emil o svoj nový vodičák? V paneláku sú pobúrení, dozvedia sa, že v Paneláku budú mať novú atrakciu - sexshop, hľadajú vinníka. Ako zareaguje Ivana? Angie sa chystá na svadbu.

Program 15. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Lyrics

Čítať viac >>
Panelák opäť prvý!
Včera sa opäť dostali do súboja humorné Priateľky a obľúbený denný seriál Panelák. Ako to dopadlo? Panelák nezaváhal ani včera a potvrdil líderstvo na trhu. Konkurencie Priateliek sa nezľakol a vyhral s výrazným náskokom.
Zatiaľ, čo
Panelák si včera pozrelo 450 000 divákov pri podieli 30% (tým sa stal jasným lídrom na trhu)o Priateľky prejavilo záujem iba 340 000 divákov a podiel sa ocitol na 23%-tách.

Čítať viac >>

107. časť - čo uvidíme?

21:15 Panelák - Hádanka
Kordiak má pri predaji svojho priestoru podmienku.
Jana podozrieva Emila z klamstva. Zatiaľ však nemá dôkazy. Zuzana sa opäť hnevá na Michala. Jana kúpila akcie, prehovoril ju na to Jakub? Dozviete aj aký sľub nemôže dodržať Jarmila.

Program 11. septembra:
20:15 Profesionáli
21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Čítať viac >>
Panelák.sk v novom šate!
Už viac ako pol roka funguje vo svete internetu virtuálna verzia denného seriálu TV JOJ Panelák. Za ten čas si našla veľké množstvo priaznivcov a dennodenných návštevníkov. Hoci stále spĺňa nároky a tvrdé kritériá, nastal čas na menšie zmeny. Leto je fuč, prichádza jeseň, treba si obliecť nový kabát.
Ten dostane aj panelak.sk. Z jasnomodrej farby prejde trochu viac do zelenej, zmení sa aj pohľad na samotnú budovu. A keďže ani na internetový Panelák nesvieti stále slnko, pripravená je aj nočnú verziu. Drobné grafické zmeny sa prejavia už v intre, nebudú chýbať ani padajúce listy.
Nová verzia stránky nebude iba o grafický zmenách. Opäť bude prístupná strižňa, v sekcii zábava pribudne nová hra a na scénu sa po krátkej pauze vráti aj mimoriadne obľúbený komiks. Dobre si všimnite aj zvončeky pri vchode. Osadenstvo Paneláku sa totiž trochu pomiešalo. Takže nezabudnite, 21. septembra sa na vás teší jesenný Panelák.

* Prvé obrázky k nahliadnutiu

zdroj: joj.sk
foto: joj.sk

Čítať viac >>

106. časť - na čo sa môžeme tešiť?

20:00 Panelák - Kino
Emil začína mať problém s Dunčom. Ivana pozýva Michala do kina. Ako zareaguje Michal? Richard a Katka riešia osudný večer (bozkávanie). Vznikne medzi Richardom a Katkou viac ako kamarátsky vzťah? Jakub chce nahovoriť Karola a Richarda, aby vrazili svoje úspory do akcií.

Program 17. septembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti
22:45 Mafstory (reprízy)

Čítať viac >>
Panelák vs. Priateľky
VYHRAL PANELÁK!
Po programovej zmene v utorok a vo štvrtok si JOJka polepšila. Nechcela súperiť s konkurenčným seriálom, ktorý mal z časti podobného diváka a tým mal nižšiu sledovanosť, tak sa rozhodla TV JOJ ho posunúť na 21:15. Z tohto dôvodu Priateľky nezvládli konkurenciu Paneláka.
Panelák si pozrelo 450 tisíc divákov a podiel sa šplhal k 30%-tám.
Priateľky si vybralo 380 tisíc divákov a podiel bol 24%.

Čítať viac >>

Panelák - kasting

Panelák privíta v najbližších dňoch piatich nových hercov. Túto úlohu si vyskúšajú prvýkrát v živote. Vyhrali kasting a teraz im scenárista Andy Kraus šije úlohy priamo na mieru.


Prihlásili sa na kasting a ich herecké schopnosti a talent kritickým okom pozoroval samotný scenárista Andy Kraus. A zo stovky ľudí si vybral tých, ktorí mu najlepšie typologicky sedia.


V hlave sa mu už rozmotáva dej nasledujúcich častí, do ktorého zakomponuje aj päť výhercov. Kým štyria si zahrajú iba pár sekúnd, piaty dostane väčší, až týždňový priestor. Jana Krajčovičová bude poštárkou, Karol Soják zase návštevníkom sexshopu, Eva Adamová zužitkuje svoju prirodzenú krásu. Peter Klinko by chcel byť kuchárom, otázne ale je, či sa mu to aj splní. A Miroslav Kordiak možno napokon zostane Kordiakom. Viac vo videu prezradí samotný Andy Kraus.


->Rozhovor s Andy Krausom o nových postavách
->Profily postáv


Zdroj: TV JOJ, joj.sk

Foto: Nový Čas


Čítať viac >>

105. časť - krátky obsah

21:15 Panelák - Mobil
Jana chce mobil, Emil predvída problémy. Podnájomníčka Betka privádza Karola do rozpakov. Kordiak sa chce neustále zbaviť Rie, zaplatil jej dovolenku. Zbaví jej konečne? Ako jej vysvetlí, že na dovolenku ide sama?

Program 16. septembra:
20:15 CSI Miami

21:15 Panelák
22:00 Shark
23:00 De facto

Čítať viac >>
Panelák - magazín: kontakt
Mnohí ste ma kontaktovali na e-mail alebo do chatboxu a žiadali ste kontakt do PANELÁK - MAGAZÍNA. Sľúbil som Vám, že dnes prinesiem bližšie informácie a svoj sľub plním:


Kontakt:
panelakmagazin@joj.sk

Čítať viac >>

104. časť - stručne

20:00 Panelák - Kyslé uhorky
Marekova mama hľadá pomoc u Zuzany. Jakub mimoriadne riskuje. Pomôže mu Ing. Pastier? Znechutený Karol sa zoznamuje s novou podnájomníčkou Betkou. Ivana plánuje ísť na kávu s Michalom, podarí sa jej to?

Program 15. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Nočné kino: Feme Fatale

Čítať viac >>
PANELÁK magazín - 2. časť
Sprievodcom 2. časti Panelák magazína bol Alexander Bárta. Máme za sebou druhé vydanie vtipného magazína. Postavu Milana Kordiaka zhodnotli rôzni herci z Paneláka. Zhodli sa, že síce Alex nie je v skutočnosti takí ako Milan, ale postava mu naozaj sadla. Dozvedeli sme sa, že Alex má prezývku ŇUSI.
Alexander Bárta porozprával aj o svojich začiatkoch v divadle a taktiež ste si mohli pozrieť aj jaho fotky z detstva i puberty. Alex ukázal aj svoju dcérku Ester.
V magazíne nám bola ukázaný aj Jurajov Slezáčkov (Emilov Blichárov) pes Klork, ktorého práve ostrihali. Zabaviť ste sa mohli na vtipných scénkach pri nakrúcaní či pri erotickej nadabovanej scéne s Mariánom Miezgom a Henrietou Mičkovicovou.

Pre tých, čo si chcú PANELÁK magazín pozrieť, stačí kliknúť ->tu<-

Čítať viac >>
Panelák opäť porazil Markízu!
Včera sa postavil Filip Tůma proti Filipovi Tůmovi. Ako to dopadlo?
Panelák si pozrelo 382 tisíc divákov, reláciu na TV Markíza 397 tisíc divákov, ale v čase od 20:00 do 20:45 panelákový Filip Tůma porazil súťažného Filipa Tůma. Lídrom na trhu sa stala Jednotka a jej relácia Takí sme boli.
Po skončení relácií na Jednotke a Markíze sa JOJka od 21:20 stala s filmom MEDAILÓN (325 tisíc divákov) jednoznačným lídrom na trhu. Slovenská televízia s filmom získala 270 tisíc divákov a Markízu si vybralo najmenej 259 tisíc divákov a tým sa stala trojkou na trhu.

Čítať viac >>
Zatiaľ nepotvrdené informácie...
JOJka má v pláne od októbra mierne pozmeniť vysielaciu štruktúru v sobotu a v nedeľu dopoludnia. Dôvod? Televízia JOJ získala do vysielania výborný a vo svete úspešný sitcom How I met your mother (Ako som stretol vašu matku, ževraj lepší ako Priatelia). V každej krajine, v ktorej sa odvysielal si získal masy divákov a hodnotenie divákov je veľmi vysoké od 90% do 97%. U nás získal hodnotenie 95% podľa československej filmovej databázy (rozhodujú obyčajní ľudia). Okrem soboty mierne pozmenila aj nedeľu - Panelák magazín presunie na 11:45 (zrejme na žiadosť divákov, tak ako som vás v predchádzajúcom článku informoval).

Sobota:
10:00 film
12:00 Ako som stretol vašu matku (sitcom) - zmena
13:00 film
15:00 Hulk Hogan (dobrodružno-komediálny seriál)
17:00 film

Nedeľa:
11:00 Črepiny plus
11:45 Panelák magazín - zmena
12:30 Autoslón
13:00 film + film
17:00 Nedeľné Prvé Noviny - novinka, zmena
17:30 Zvieracia klinika
18:15 Nové bývanie

Čítať viac >>

Zaujímavosť :)

Všimli ste si pri pozeraní Paneláka a Kutyila niečo zaujímavé? Nie? Ani ja :), ale dobré očko Miša - admina neoficiálnej stránky o Kutyilovi: www.kutyil.nazory.eu postrehlo niečo veľmi podobné.


Pripájam dôkaz: ŠPZ na aute Honda Civic sa objavila 8. septembra aj v Paneláku aj v sitcome Kutyil, s. r. o.




Čítať viac >>

103. časť - malá ochutnávka

20:00 Panelák - Raňajky v trúbe
Ako vysvetlí Emil jeho manželke príchod domov bez Dunča? Milan a Vierka majú k sebe blízko. Prežijú vášnivú noc? Medzi Ivanou a Michalom vzniká viac než obyčajný susedský vzťah. Michal so Zuzanou sa pohádajú.

Program 12. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa - Medailón s Jackie Chanom
22:45 Nočné kino: Prežiť kriminál

Čítať viac >>

102. časť - čo prezradí nová časť?

21:15 Panelák - Hodina angličtiny
Agáta realizuje plán s Palim. Milan sa Palimu páči. Emil zase realizuje iný plán, našiel si spojenca. Michal je na angličtine so Zuzanou. Čo na to Dárius?
Zbalí Kordiak Vierku (jeho upratovačku)?

Program 11. septembra:
20:00 CSI Miiami
21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Čítať viac >>

Rozhodnuté o vysielacom čase!

Podľa oficiálnych informácií dostáva Panelák nový vysielací čas:
20:00 hod. - pondelok
21:15 hod. - utorok (ZMENA!)
20:00 hod. - streda
21:15 hod. - štvrtok (ZMENA!)
20:00 hod. - piatok


Čítať viac >>
ZMENA: Panelák vs. Priateľky
Seriál Panelák sa DNES postaví do konkurencie markizáckych Priateliek, ktoré bez problémov porážal v sledovanosti na jar. Panelák si vymení miesto s CSI Miami, ostatným program sa vysielací čas nemení. Držte mu palce, seriál sa posúvu na iný vysielací čas z dôvodu zníženej a vyostrenej konkurencie. JOJka v utorok a vo štvrtok zrejme nebola spokojná so zníženou sledovanosťou, na ktorú doteraz Panelák nebol zvyknutý.

Program 11. septembra:
20:00 CSI Miami
21:15 Panelák
22:00 Mafstory
23:00 Črepiny *

Či sa rozhodla vysielať JOJka Panelák každý pracovný deň o 21:15 je zatiaľ otázne, bližšie informácie sa pokúsim získať zajtra.

Čítať viac >>

101. časť - čo sa nové dozvieme?

20:00 Panelák - Padla kosa na kameň
Karol spracováva informáciu o dvojičkách po svojom. Jakub s Michalom sa sťažujú. Na koho? Michal sa snaží vysvetliť Jakubovi, že jeho správanie je trochu iné ako kedysi. Agáta má nového priateľa. Katka (Mamba) začína "zarezávať" v bare.

Program 10. septembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti

Čítať viac >>
Svadba, nevera, smrť...
Denník Pravda sa pokúsil vyzvedať, čo sa stane v II. sérii a čo pre nás majú tvorcovia Paneláka pripravené. Opýtali sa priamo Andyho Krausa, ktorý síce nechcel odkrývať tajné tromfy, ale predsa len niečo predznačil. "Schyľuje sa k rozvodu, divákov čaká jedna smrť aj jedna nevera či svadba" hovorí. "Ide o hraničné situácie, ktoré zasiahnu do života jednotlivých postáv, ale koho sa budú týkať, vám neprezradím," hovorí tajuplne pre denník Pravda.

Celý článok si môžete prečítať ->tu<-

Čítať viac >>

Prichádza MAMBA!

Už včera ste mohli všimnúť novú tvár v Paneláku. Preslávilo ju pózovanie v plavkách na pláži a neskôr aj spievanie v Superstar. A tentoraz si trošku popularitu zdvihne barmanským umením. Reč je o Dáši "Mambe" Šárközyovej. Sexi brunetka práve tu dostala príležitosť predviesť svoje herecké umenie niekoľkým stotisícom divákov, ktorí si jojkársky seriál pravidelne zapínajú. Tvorcovia Mambe zverili úlohu novej barmanky, ktorá postupne začína zaskakovať za tehotnú Angie.

Dve dievčatá si vraj porozumeli na pľaci aj v súkromí. A Partlovej neprekáža ani to, že jej Mamba barmanský flek "vyfúkla". Veď ako prezradil scenárista Andy Kraus: "Angie zo seriálu určite neodíde." A divákov môže tešiť nová sexi posila.


Zdroj: Pravda.sk

Foto: Pravda.sk


Čítať viac >>
Panelák - stovka!
Ten čas, ale beží. Určite si to hovoríte nielen vy, ale aj tvorcovia denného seriálu Panelák. Práve dnes 9. 9. 2008 si môžete pozrieť 100. časť Vašeho obľúbeného seriálu.
Na čo sa môžete tešiť v dnešnej stej časti Paneláka? Ako každý deň aj dnes Vám prinášam stručný obsah.

20:00 Panelák - Vodičák
Jakub je zranený, Ivana odchádza do nemocnice. Čo ju rozčúli? Agáta s Evou taktizujú o Milanovi. Emil je rozhodnutý - splní si svoju dávnu túžbu. Ale jeho manželka Jana sa o tom nesmie dozvedieť! Angie prichystá pre Karola "prekvapenie".

Program 9. septembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Miami
21:45 Shark
22:45 De facto

Čítať viac >>
Panelák magazín - vysielací čas
Prišlo nám mnoho e-mailov, že prečo sa Panelák magazín vysiela v nedeľu popoludní, prečo sa nemôže vysielať v nedeľu dopoludnia. Mnohým vysielací čas nesedí kvôli poobedňajšiemu nedeľnému spánku :), iným kvôli školským povinnostiam, ďalší sa sťažovali, že práve v tom čase obedujú alebo idú do kostola alebo majú iné pracovné povinnosti.

Keďže nie je v našich silách odpovedať na každý e-mail, zverejňujeme našu odpoveď sem:
My nezostavuje vysielaciu štruktúru a preto nie sme zodpovedný za vysielací čas Panelák magazína. Televízia JOJ s Panelák magazínom dosiahla v danom čase o 13:00 hod. veľmi dobrú sledovanosť, takže pravdepodobne magazín sa naďalej bude vysielať v danom čase.

Nádej umiera posledná, možno televízia JOJ jemne zmení vysielaciu štruktúru a na žiadosť divákov sa Panelák magazín posunie v sobotu na iný vysielací čas.

Čítať viac >>

99. časť - v skratke

20:00 Panelák - Zmluva je zmluva
Emil striktne dodržiava zmluvu, ktorú podpísal v televízii. Jane stúpa tlak. Ivana je zúfalá, má vážny problém. Vyrieši ho Bajza? Vyhodí Milan Riu z bytu?

Program 8. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Lyrics

Čítať viac >>
PANELÁK magazín - 1. časť
Sprievodkyňou 1. časti Panelák magazína bola Viki Ráková. Mohli ste sa zabaviť na jej brebtoch. Dozvedeli ste sa ako ju vnímajú ostatní herci z Paneláka. Viki nám ukázala kostymérňu, maskérňu a po chvíli sa z Viki stala zrazu Agáta :)
Taktiež ste si mohli prezrieť fotky z detstva či jej dom v Nových Zámkoch, v ktorom sa tiež natáčajú jednotlivé scénky. Nakoniec nám Viki prezradila, že dom akože v Nových Zámkoch sa nachádza v Bratislave.
V magazíne nám bola ukázaná aj nová Jakubova škodovečka a aj utajovoná svadba Mariána Miezgu.

Pre tých, čo si chcú PANELÁK magazín pozrieť, stačí kliknúť ->tu<-

Čítať viac >>

98. časť - stručný obsah

20:00 Panelák - Kostým
Ivana plánuje minúť peniaze na dobrú vec, začína sa boj s Jakubom. Kto vyhrá? Prečo Michal Bajza začína žiarliť na Dáriusa? Kto zlepil rozbitú trofej? Ostane Kordiak konečne sám alebo sa nakoniec rozhodne inak. Prečo príde Emilovi manželka smiešna. Emil sa pripravuje na natáčanie...

Program 5. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Film týždňa: Hrozba podľa biblie

Čítať viac >>

Veronika išla pod skalpel!

Veronika Paulovičová

Rosnička a hviezda Paneláka Veronika Paulovičová podstúpila minulý týždeň operáciu. Kvôli problémom s očami sa musela zveriť do rúk chirurgov. Veronika nosila pätnásť rokov kontaktné šošovky. No teraz si povedala: dosť! "Bolo to finančne náročné. To však nebol jediný problém. Šošovky sa totiž museli denne čistiť a ťažko sa mi vyberali z očí", povedala topkám Paulovičová. To boli hlavné dôvody, prečo sa rozhodla podstúpiť operáciu laserom. "Celý zákrok bol hotový za minútu. Je to lepší pocit, keď všetko dobre vidím", pochvaľovala si.


Zdroj: Topky.sk

Foto: Topky.sk


Čítať viac >>

96. časť - čo uvidíme?

20:00 Panelák - Skutoční kamaráti
Angie sa dozvedá potešujúcu správu. Akú? Nechajte sa prekvapiť. Ako zareaguje Michal na Zuzanin darček od doučovateľa angličtiny? Nájde Emil pôvodného majiteľa jogurtov? Ria naďalej skúša Kordiakovu trpezlivosť. Odolá jej šarmu?

Program 3. septembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Las Vegas
21:45 Kosti

Čítať viac >>

Marián Miezga sa oženil...

Ak ste včera pozerali po Prvých Novinách nové PROMI Noviny o 17:30, tak ste sa mohli dozvedieť, že Marián Miezga alias Michal Bajza.


Manželské „áno“ si povedali v piatok v bratislavskom Blumentálskom kostolíku. Marián však predtým neposlal oznámenie, nikomu nič neprezradil, nemukol ani pred prázdninami, keď sa ešte pred letnou prestávkou na bratislavskej Kolibe točil denný seriál Panelák, kde stvárňuje doktora Michala Bajzu. Chodil akoby nič. Svadbu si chcel vychutnať bez bulvárnych novinárov a chcel si ju užiť v tichosti.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Čítať viac >>
JOJka - LÍDROM NA TRHU!
Televízia JOJ hneď v prvý deň novej vysielacej štruktúry rozbila konkurenciu. JOJka dosiahla už od 19:00 dobré výsledky s KRIMI Novinami, ktoré získali podiel 18,3%, čo je jemný priemer televízie.
Už od 19:30 bola TV JOJ lídrom na trhu s NOVINAMI a ŠPORTOM - 570 tisíc divákov, podiel takmer 40% - tradične jednoznačne lídrom na trhu (TV Markíza - spravodajstvo - 420 tisíc; podiel 30% / STV Jednotka - spravodajstvo - 235 tisíc; podiel 19%).
Prvý premiérový diel (94. časť) PANELÁKA po letnej pauze si nenechalo ujsť 560 tisíc divákov, sledovanosť bola 12,1% a podiel 32% - jednoznačný líder na trhu. (TV Markíza - Kobra - 450 tisíc; podiel 25%).
Nasledoval KUTYIL s. r. o., ktorý získal ešte viac divákov takmer 700 tisíc divákov, podiel sa vyšplhal na 37% - jednoznačný líder na trhu. (TV Markíza - Kobra - 450 tisíc; podiel 25%)
Ďalšia novinka PROFESIONÁLI nezaváhala a získala 510 tisíc divákov, podiel bol výborný 39% - jednoznačný líder na trhu. (TV Markíza - Paľba - 230 tisíc; podiel 18,5% / STV Jednotka - Klinika Grace - 190 tisíc; podiel 14,6%).

zdroj: informácie som čerpal z tlačovej správy JOJ

Čítať viac >>

95. časť - stručný obsah

20:00 Panelák - Odhalené tajomstvo
Jarmila sa stáva spojencom Ivany, z Jakuba sa stáva snob. Dozviete sa prečo sa Imro prerátal o pár centimetrov. Angie opäť spí na zemi. Objaví Michal Bajza darček, ktorý dostala Zuzana? Jana odhalí, že Emil sa nepripravuje na kvíz, ale študuje niečo celkom iné.

Program 2. septembra:
20:00 Panelák
20:45 CSI Miami
21:45 Shark
22:45 De facto

Čítať viac >>
Anketa: vyhodnotenie!
Celé dva mesiace ste vyberali ten najlepší zvrat/okamih v Paneláku. Dnes je deň, kedy spoznáme víťaza. Do absolútneho finále sa prebojovalo 5 najlepších zvratov/okamihov a vo veľmi tesnom hlasovaní, ste vy vybrali ten najlepší (priznám sa mojím favoritom boli iné okamihy/zvraty, ale rozhodovali ste vy).

1. miesto - Prvý bozk a prvý sex Agáty a Milana - 21% (45 hlasov)
2. miesto - Nevera a tehotenstvo Michala so sestričkou Michaelou - 21% ( 44 hlasov)
3. miesto - Jakub sa dozvedá, že Ivana nemôže mať deti, chce spáchať samovraždu - 20% (43 hlasov)
4. miesto - Znásilnenie Angie (vinník Čapatý) - 19% (41 hlasov)
5. miesto - Oslava narodenín Jany N., počas ktorej si potykali Zuzana a Agáta s Ivanovou, opité sa zasekli vo výťahu - 19% (40 hlasov)

6. miesto - Imro zabije nešťastnou náhodou Čapatého - 6% (10 hlasov)

Ďalších umiestnenia a nepostupujúcich nájdete ->tu<-

PS: Po anketách najobľúbenejšia ženská postava Paneláka, Najlepší okamih/zvrat v Paneláku pripravujem ďalšiu veľkú anketu: Najobľúbenejšia mužská postava v Paneláku.

Čítať viac >>

94. časť - štart II. série

20:00 Panelák - Tunning
Jakub Švehla si splnil sen, Ivana zúri. Podarí sa Kordiakovi ukončiť vzťah s Riou? Emil Blichár má smelé plány, Jana reaguje nekompromisne.

Program 1. septembra:
20:00 Panelák
20:45 Kutyil, s. r. o.
21:30 Profesionáli
22:30 Charlieho anjeli: Na plný plyn

Čítať viac >>
Jeseň na JOJke...
Dnes TV JOJ nabieha na novú vysielaciu štruktúru, v ktorej určite zbadáte niekoľko noviniek. JOJka pokračuje naďalej vo vysielaní úspešných zahraničných seriálov - všetky prinesie v nových sériách (Kosti, všetky CSI, Prison Break, Shark, Špeciálne komando), ale i úspešných slovenských seriálov (Panelák, Mafstory). Niektoré relácie/seriály dostali nové vysielacie časy, veď pozrite sa na to :)

Pondelky: 20:00 PANELÁK; 20:45 Kutyil; 21:30 Profesionáli; 22:15 Lyrics - od októbra Webmaster; 23:15 Noviny plus; 00:00 Špeciálne komando

Utorky: 20:00 PANELÁK; 20:45 CSI; 21:45 Shark; 22:45 De Facto; 23:30 Nočné kino (film)

Stredy: 20:00 PANELÁK; 20:45 CSI Las Vegas; 21:45 Kosti; 22:45 Mafstory - reprízy starších častí; 23:30 Nočné kino (film)

Štvrtky: 20:00 PANELÁK; 20:45 CSI Miami; 21:45 Mafstory; 22:45 Črepiny *; 23:30 Nočné kino (film)

Piatky: 20:00 PANELÁK; 20:45 Film týždňa

Soboty: 20:00 Sobotné kino (filmy až do rána)

Nedeľa: 20:00 CSI Miami; 21:00 CSI New York; 22:00 Prison Break; 23:00 Nič len pravda; 00:00 Lovci predátorov

Vaše otázky, nápady, pripomienky...