Čítať viac >>
Čitatelia NČ: Chceme Kordiaka!
O víťazovi kastingového panelákového herca, už bolo rozhodnuté pred týždňom. Andy Kraus si vybral 5 najlepších hercov z kastingového výberu, ktorí si zahrajú v niektorých častiach Paneláka. Jednému z nich p. Klimkovi však Andy Kraus pripravil hereckú úlohu na týždeň.
Medzitým však Nový Čas vyhlásil anketu, v korej mali diváci vybrať svoho obľúbenca. V tejto ankete vyhral s 27%-tami Miroslav Kordiak.
Keď sa fanúšikovia Paneláka dozvedli, že scenárista Andy Kraus vybral pre týždennú rolu v Paneláku Pukančana Preto, do redakcie Nového Času začali chodiť nespokojné e-maily. „Kordiak je týpek, ktorý sa do Paneláka hodí,“ napísal Andrej T. zo Žiliny. „Nechápem, prečo vybral Kraus toho Pukančana, Kordiak je fakt trieda,“ dodala čitateľka z Bratislavy. Na rozhorčené hlasy čitateľov Nového Času zareagoval napokon aj Kraus. „Skutočne ma to prekvapilo. Chcem, aby boli všetci spokojní,“ naznačil Kraus fakt, že vzniknutú situáciu sa chystá riešiť. Zrejme týždňovú hereckú úlohu si zahrá aj Miroslav Kordiak a taktiež aj Peter Klimko.

* Rozhovor s Andy Krausom o nových postavách
* Profily postáv

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...