Čítať viac >>

Mirka Partlová si leto neužije!

Hoci hercov zo seriálu Panelák čakajú v letných mesiacoch prázdniny, predstaviteľka barmanky Angie - herečka Mirka Partlová - si ich toľko neužije. Čaká ju totiž príprava na úlohu v muzikáli Fontána pre Zuzanu. "Príprava muzikálu si pýta aj leto, takže divadelné voľno si veľmi neužijem," priznáva pôvabná herečka. "Ale budem mať dovolenku aspoň v júli, takže určite v tom čase vyrazím niekam k moru," doplnila Mirka Partlová, ktorá vraj miluje leto a teplo. Ak by si bez obmedzenia mohla vybrať miesto, kde stráviť pár dní ničnerobenia a oddychu, pravdepodobne by zamierila na exotické ostrovy.


Po júlovej dovolenke sa však už naplno pustí do skúšania muzikálu Fontána pre Zuzanu, v ktorom stvárňuje titulnú rolu Zuzany. Premiéra je naplánovaná na október. "Už sa na to veľmi teším," doplnila Mirka, ktorá účinkuje aj v muzikáli West Side Story. A samozrejme, stále ju môžu diváci vidieť aj v populárnom Paneláku.


Zdroj: Pravda.sk

Foto: Pravda.sk


1 komentár :

  1. Nič proti p. Pártlovej, možno za to ani nemôže. Alebo pán režisér z nej nevytĺkol iné stvárnenie svojej sestry, a musel použiť okrem čiernych vlasov (čo by mohlo stačiť) aj to odporné žuvanie, z ktorého sa dvíha žalúdok, čiže, keď ide ona, musím prepnúť. Robí z divákov úplnych debilov, to je akože američanka? Žuje ako krava v každučkej scéne. Preboha, nebudte takí prvoplánoví. Nezabudajte, že na dobré sa zabúda a nechcete nechat v pamäti žuvajúcu Martinu a ubolené vrhajuce (tiež vždy -dokonca aj ked sa smeje) Angie. Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...