Čítať viac >>

Božidara nakrúcala v bolestiach!

Lepí sa na ňu smola.Božidara Turzonovová mala šťastie v nešťastí už aj začiatkom tohto roka, keď pri skúške hry Fetišistky nešťastne spadla a zlomila si ramenný kĺb. Istý čas chodila so zabandážovanou rukou. Podobná dráma sa zopakovala aj minulý piatok pri skúšaní tej istej divadelnej hry.


Herečka spadla z javiska rovno na hlavu a s otrasom mozgu ju prijali v bratislavskej nemocnici. Jej kolegovia sú vystrašení. Herečka si teraz musí dávať veľký pozor. Po otrase mozgu môžu totiž nastať vážne komplikácie. „Napríklad prasknutie cievy v mozgu, ale aj opuchy a poškodenie chrbtice. Takýto úraz sa nesmie podceňovať,“ vysvetlila nám lekárka Beáta Váhová z Bratislavy. Božidara Turzonovová však opäť ukázala, že sa len tak nevzdá. Hoci následkom otrasu mozgu bývajú aj veľké bolesti hlavy, ona včera niekoľko hodín nakrúcala seriál Panelák. Komplikácie si napriek vyššiemu veku nepripúšťa. „Veľmi si vážim záujem o moje zdravie, ale nechcem túto tému rozoberať,“ povedala nám Božidara tesne pred prvou klapkou.


Jednoduché to však pre ňu nebolo. „Pani Božidara Turzonovová je profesionálka. Ale bolo vidieť, že je unavená,“ potvrdili to pre denník Plus 1 deň zo štábu JOJ-ky.


Zdroj: Plud 1 deň

Foto: Plus 1 deň


2 komentáre :

  1. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Dieta, I hope you enjoy. The address is http://dieta-brasil.blogspot.com. A hug.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hello Dieta...thank you!

    Your blog is interesting also! What for your blog don´t operate/supply?

    I come from Slovakia and I speak english - a little :(

    How are you? Do you come from?

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...