Čítať viac >>

Zažite týždeň v Paneláku!

Láka vás predstava zahrať si po boku sympatického Milana Kordiaka, nechať sa obsluhovať mladou čašníčkou Angie, či naživo počúvať konšpiračné teórie Emila Blichára?


Ak chcete rozbehnúť sľubnú hereckú kariéru, máte šancu! Neváhajte a staňte sa „novou hviezdou“ v Paneláku! Nový Čas pre vás v spolupráci s jojkárskymi tvorcami pripravil jedinečnú možnosť. Stačí, ak nám pošlete vyplnený dotazník s priloženou fotografiou do konca apríla a veľká rola v Paneláku môže byť vaša!


PRIHLASOVACÍ DOTAZNÍK NÁJDETE V DNEŠNOM VYDANÍ DENNÍKA NOVÝ ČAS!


Ako bude prebiehať kasting?
Kasting bude prebiehať vo dvoch kolách:
1. kolo - Výber desiatich nádejných hercov podľa dotazníkov. Deviatich protagonistov vyberie televízia JOJ pod vedením scenáristu Andyho Krausa. Jedného vyberú čitatelia Nového Času hlasovaním na našej internetovej stránke.
2. kolo - do druhého kola postúpi 10 prihlásených. Tí absolvujú kasting s režisérom na konkrétnych scénach z Paneláka. Konečného víťaza vyberú tvorcovia seriálu spoločne s Novým Časom. Víťaz sa vzápätí stretne so scenáristom Andym Krausom a spoločne vymyslia postavu a jej príbeh v Paneláku.


Ako sa bude nakrúcať?
Nová herecká postava sa objaví približne v piatich častiach populárneho jojkárskeho seriálu, pričom scenárista Andy Kraus napíše scénky priamo na „novú hviezdu“. Nakrúcať s novou hereckou hviezdou sa začne už koncom júna a konkrétne časti sa odvysielajú v priebehu septembra. „Nová hviezda“ sa však bude musieť tvorcom zaviazať, že neprezradí dej z nakrúcania, aby sa diváci nedozvedeli pokračovanie jesennej série.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...