Čítať viac >>

Showdance: ďalšou vypadnutou je Kristína "Nika" Svarinská!

Štvrté finálové kolo sa nieslo v znamení starých, ale dobrých hitov zo 70. rokov. Herci to na parkete rozpálili ako sa patrí a divákov preniesli nielen hudbou, ale aj výzorom a kostýmami do obľúbených 70. rokov.


Počas včerajšieho živého prenosu sa tabuľka s percentami menila každú chvíľku a do záveru štvrtého kola nebolo jasné, kto sa stane víťazom a kto porazeným. Nakoniec víťazom kola 70tych rokov sa stal Vlado Kobielsky, ktorý sa predviedol na známe pesničky YMCA a Go West.


Showdance battle si zopakovala z minulého týždňa opäť Kristína Svarinská, divákom sa ukázala v podobe motýľa na pesničky Le Freak, Fly, Robin, Fly, Give it up. Druhým ohrozeným bol Peter Batthyány, ktorý nám zatancoval na opäť známe hitovky ako Night Feever, More than a woman, You should be dancing.


Porota jednohlasne rozhodla, že v ďalších kolách neuvidíme tancovať Kristínu Svarinskú. Tá vypadnutie už tušila, divákom poďakovala za silnú podporu a Showdance zhodnotila pozitívnym hodnotením, že jej dala skvelých ľudí okolo seba.


Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...