Čítať viac >>

Filmová jeseň na Jojke: nový Bond, Piráti Karibiku 2 a Déja Vu

To najlepšie z filmovej ponuky Joj je odhalené. Po tom, čo Jojka na jar priniesla niekoľko kinohitov, si nejeden pripravila aj na jeseň. Všetky z roku 2006.


Z upútavok na Jojke ste si mohli všimnúť, že sa na Joj Plus chystá od prvého dielu zasiahnuť James Bond. Avšak na Jojke sa dočkáme aj toho nového, ktorého stvárňuje Daniel Craig. Casino Royale je jeho prvou Bondovkou a rovno v nej prišiel o dva zuby.


Jeseň bude patriť aj druhému pokračovaniu trilógie Pirátov Karibiku. Truhlicu mŕtveho muža ovládne Johnny Depp, Orlando Bloom a Keira Knightley. Natáčanie filmu ohrozil nielen hurikán Wilma, ale skomplikovali ho aj ozajstní piráti. Tí odcudzili štábu peniaze na výplaty či notebooky.


Ďalšie hviezdne herecké obsadenie môžeme čakať vo filme Déja Vu. Hrajú v ňom Denzel Washington, Val Kilmer, či James Caviezel. Práve stvárniteľ Ježiša z Umučenia Krista odmietol pri jednej zo scén kaskadéra, čím výrazne ohrozil svoj život. Keď by scéna, v ktorej ho zrazí auto nevyšla, mohol ochrnúť.


Okrem týchto troch kinohitov Jojka prinesie ďalších 17 ako napríklad Autá (Cars), či Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch (Bridget Jones: The Edge of Reason).


Nielen množstvo filmových hitov, ale aj nové série seriálov, či úplné novinky nás čakajú na jeseň. Stratené duše (Ghost Whisperer), Life, Ostrov smrti (Harper´s Island), či Kosti a CSI New York, tie všetky uvidíme už v spetembri.


Foto: www.cinemaeye.com

Zdroj: Aktualne.sk, CSFD.cz


3 komentáre :

  1. akoze sorry ale co ma toto a novinka pod touto spolocne s panelakom sak pokial viem ty mas aj stranku o jojke tak preco to davas sem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ak chceme pridávať pravidelné novinky, potrebujeme sa zamerať aj na inú tému, nielen na Panelák. Bolo to už aj pred tým, len sme pridali skupinu Špeciál, ktorá sa v prípade hluchších dní bude venovať Jojke.

    Admin Mišo.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aka pesnicka hra v pozadi spotu? diki :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...