Čítať viac >>

Zuzana Haasová ako Sonička pokračuje v Paneláku! Vyjadril sa aj Andy Kraus

Po tom, ako bulvárne média informovali o konci Zuzky Haasovej v Paneláku, ktorý bol naplánový. Odchod Zuzany Haasovej z Paneláku sa spájal ešte so scenármi, ktoré sa písali v prvej polovici tohto roka, kedy bola v očakávaní druhého potomka. Scenáristi tak zapracovali Zuzkin odchod na materskú aj do deja seriálu, z ktorého sa mala vytratiť. Keď však Zuzka o bábätko prišla, nebolo cesty späť, iba pokračovať v rozohranom scenári.


„Zuzka sa objaví ešte neskôr v niekoľkých častiach tejto série, zamotá trošku celú napätú situáciu medzi ňou, Dudkom a Evou. Časti sa ešte len budú natáčať. Rozhodli sme sa tak aj na základe divákov, záleží nám predovšetkým na ich požiadavkách, vnímame ich názory. Jej postava sa však momentálne nejak výraznejšie vyvíjať nebude.“ Povedal Andy Kraus.


„Andy ma už informoval, som nesmierne vďačná za priazeň divákov a dúfam, že ich nesklamem. Teším sa najmä na Romana a štáb, na pľaci je vždy veľká sranda. Určite vymyslíme kopec zábavných situácií pre divákov. Veľmi sa na to teším,“ povedala pre média Zuzka Haasová.


Foto: TV JOJ, joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...