Čítať viac >>

Andy Kraus: Prečo odchádza Zuzka Haasová z Paneláku? Je to dočasné!

Médiami dnes prebehla informácia, že Zuzana Haasová sa z aktuálnej sérii Paneláku vytratí. Jej postava Soničky má odísť do zahraničia a v seriáli sa viac objavovať nebude. K situácií sa vyjadril Andy Kraus.


Odchod Zuzany Haasovej z Paneláku sa spája ešte so scenármi, ktoré sa písali v prvej polovici tohto roka, kedy bola v očakávaní druhého potomka. Scenáristi tak zapracovali Zuzkin odchod na materskú aj do deja seriálu, z ktorého sa mala vytratiť. Keď však Zuzka o bábätko prišla, nebolo cesty späť, iba pokračovať v rozohranom scenári.


„Jesennú sériu sme nastavovali ešte niekedy v marci a v apríli, kedy sme sa všetci tešili na to, že Zuzka bude mamičkou. Je mi veľmi ľúto, že to takto dopadlo, no napriek tomu, že to má také smutné pozadie, jednoducho nemôžem meniť to, čo som už raz nastavil. Píšeme veľmi v predstihu a bolo by mi ľúto na základe nových okolností to celé meniť, pretože nikdy sme to tak nerobili. Nikdy sme to nerobili tak, že tu máme skvelú herečku, tak píšme,“ približuje pre portál joj.sk situáciu okolo odchodu otec seriálu Panelák Andy Kraus.


„Keďže sme mali pocit, že tým odchodom sa nám otvárajú nové možnosti na nové linky, tak sme to proste použili. Celkom pekne sa nám rozohráva vzťahová linka medzi Dušanom a Evou. Videl som už nejaké veci dopredu a myslím si, že sa majú diváci na čo tešiť. Je to také oživenie, bude to iné. Do dejovej linky u Dušana prichádza nový vietor a ja sa na to teším,“ pokračuje.


Andy však nevylučuje, že postava Soni sa do Paneláku vráti. „Nemám to srdce teraz uťať situáciu medzi Dušanom a Evou v strede. Chcem to dotiahnuť do nejakého bodu a keď zistíme, že ten vzťah nemá budúcnosť a uvidíme, že Dušanovi bude predsa len lepšie so Soničkou, tak Zuzka alias Sonička sa vráti,“ uzatvára pre joj.sk Andy Kraus.


Foto: TV JOJ, joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...