Čítať viac >>

Ako vyzerali prvé nečakané teasre na 12. sériu? Pozrite sa

Presne v tomto duchu odštartovala prvá fáza kampane na 12. sériu Paneláku, ktorá sa vo vysielaní Joj, Plus a Wau objavuje počas minulého týždňa. Kampaň zachytáva emócie divákov, ktoré budete i vy prežívať pri sledovaní najnovšej série vášho seriálu. Poďme sa teda spoločne pozrieť ako celá promo kampaň pred odhalením veľkej upútavky začala.


Upútavka odhalila aj nový vysielací čas, Panelák sa po štyroch rokoch vráti do času, v ktorom v roku 2008 na Jojke začínal.

„Panelák dostal nový vysielací čas a veríme, že si ho tam nájde možno ešte viac divákov ako doteraz. Pre tých, ktorí by uvítali náš seriál v skoršom čase, sme pripravili možnosť pozrieť si predpremiéru na našej stanici Plus už pred 17. hodinou. Pre diváka tak ponúkame ešte väčší komfort ako doteraz,“ hovorí Jozef Gogola, hovorca televízie Joj. Panelák vám tak bude ešte bližšie ako doteraz a to nielen pri jeho sledovaní, ale aj v televíznom programe. Na pilotnú epizódu 12. série sa môžete tešiť už o dva týždne 19. augusta o 21:30 na Jojke!


PANELÁK prvý teaser novej série - jeseň 2013




PANELÁK druhý teaser novej série - jeseň 2013



PANELÁK tretí teaser novej série - jeseň 2013




PANELÁK štvrtý teaser novej série - jeseň 2013





Foto: TV JOJ, Joj.sk


Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...