Čítať viac >>

Pani Janka pokračuje v Paneláku, Emilka potrápi „jet lag“!


Napriek ťažkej životnej udalosti, smrti manžela Jozefa Amadamoviča, ktorá postretla obľúbenú herečku Božidaru Turzonovovú, Blichárovci v seriáli určite pokračujú. Bulvár už špekuloval či sa v seriáli Blichárovci na chvíľu z obrazu nevytratia, no opak je pravdou.


"Už v júni sme predtáčali septembrové časti, v ktorých účinkuje. Čo sa týka ďalšieho natáčania, je to veľká profesionálka, okrem toho, je to môj pedagóg z vysokej školy a neraz sme sa bavili, že herec musí nastúpiť na výkon svojho povolania, nech sa okolo neho deje čokoľvek. Myslím si, že pani Dača je natoľko silná, že to zvládne,“ hovorí pre joj.sk otec Paneláku Andy Kraus.


Na záver Andy dodáva „Myslím si, že ak atmosféra na nakrúcaní bude taká príjemná, ako je vždy, tak jej to môže aj pomôcť a že príde na iné myšlienky.“


Mimochodom Blichárovcov čaká už od augusta humorná zápletka. Janka s Emilom sa vrátia z Austrália a Emilu sa prejaví tzv. „jet lag“, v preklade do slovenčiny - ide o nevyrovnanosť po dlhom lete medzi časovými pásmami. Nuž a táto nevyrovnanosť bude trvať istý čas a Emilov stav určite prinesie mnoho zábavných momentov.


Celé video s Andy Krausom si môžete pozrieť na tomto odkaze.

Foto: Plus 1 deň, Pluska.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...