Čítať viac >>

Panelák i Vyvolení u divákov bodovali!

Seriál Panelák sa na televízne obrazovky vrátil po prestávke v novom vysielacom čase o 21.30 hod. Včera odštartoval novou sériou mimoriadne úspešne s ratingom 10% a podielom 33,4%, čo je jeden z najlepších výsledkov pri štarte novej série po letnej prestávke. Ešte úspešnejší bol Panelák tradične v mestách s podielom 37,4% a medzi mladými divákmi (15-34) s podielom 35,1%. Panelák bol v pondelok večer vo svojom vysielacom čase jednoznačnou jednotkou na trhu.

V pondelok večer odštartovala aj reality show Vyvolení Dom snov epizódami už priamo z domu. Programová novinka zabezpečila pre TV JOJ výrazný nárast sledovanosti v danom čase. Dosiahla rating 7% a podiel takmer 22%, pričom najviac divákov mala medzi mladými divákmi (15-34) s podielom takmer 27% a jednotkou na trhu bola medzi mladými mužmi s podielom 30%, keď v tejto kategórii porazila aj konkurenčný seriál.

Darilo sa aj stanici PLUS, ktorá bola včera treťou najsledovanejšou stanicou na Slovensku celodenne i v prime time – v sledovanosti sa tak zaradila hneď za Markízu a JOJ. Najsledovanejšími reláciami na PLUS-ke boli kriminálky CSI Miami – podiel 8,1% a CSI Las Vegas – podiel 7,3%.



Zdroj: Tlačová správa TV JOJ
Foto: TV JOJ, joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...