Čítať viac >>

Medzi Ivanou a Fábrym to začína iskriť, Maslák pozýva Angiu do bytu na romantiku!

PANELÁK DNES: Jakub je strašne "busy"

Prečo je Jakub na všetkých večne nasrdený a tvári sa veľmi zaneprázdnene? Jakubovi prekáža, že Terezka s Miškou sú ako sestry, a to predsa nie je normálne, veď nie sú ani pokrvné príbuzné. Hoffa má Jakuba už plné zuby a zoberie ho na milosť, len ak spomalí tempo a nebude mať telefón prirastený k uchu. Pani Janka chce na domovej schôdzi zvrátiť všetky rozhodnutia zastupujúceho Janča. Program sa nakoniec celkom zvrtne a všetci jednohlasne schvália za nového domového dôverníka - Dušana Janča! Michal sa prebral z bezvedomia a vôbec si nepamätá, že Bašku najal ako Miškinu opatrovateľku. Michal ju prehovorí, aby sa o Mišku starala ešte niekoľko dní, aj keď jej to ničí súkromie. Karol žaluje Maslákovi, že z bytu ho vyhodila a zmlátila akási hlavohruď. Naozaj, Karola vyhodila z bytu gorila a jeho pokus o vyzdvihnutie vecí sa skončil veľkým monoklom na jeho tvári. Čo zase Karol zanedbal? Fábry s Ivanou trávia spolu viac času a začína to medzi nimi iskriť, čo si všimne aj Terezka. Každý večer u Ivany popíjajú vínko a Fábry nakoniec prespáva u nej na gauči. Maslák pozýva Angie na romantický večer so sviečkami, ale plány im zmarí správa, že Kristína rodí. Jakub navrhne Hoffe, aby si urobili dieťa. Polícia chce vypočuť kvôli nehode aj Terezku.



PROGRAM TV JOJ NA DNES:
20:20 Vyvolení
21:30 Panelák
23:00 Posledný výkrik Ivety Bartošovej



Foto: TV JOJ, joj.sk

5 komentárov :

  1. Prosím, príjmite nejakého slovenčinára a naučte sa skloňovať: "...Maslák pozýva Angiu..." keď tak pozýva Angie.
    Taktiež, keď Egon (a nie len on) hovorí, že : "Bol som u Alici.", "Idem od Alici.", "Opýtam sa Alici." Správne je: "Bol som u Alice." "Idem od Alice." "Opýtam sa Alice." OK je to vtedy, keď: "Idem k Alici."Dám darček Alici."
    Vopred ďakujem. :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neprijmú nikoho, pretože 99% Slovákov slovenčinu neovláda. Márne by si niekomu vysvetľoval/a/, že správny tvar v Genitíve singuláru v slove ALICA je - idem od Alice - keďže ide o skloňovanie ženského podstatného mena podľa vzoru ULICA. Smutné, že to deti učíme takmer 6 rokov na školách, do hlavy si to nedajú. Česť výnimkám.

      A správne reaguje aj Lucia - napadnúť nás môže medveď.

      Som rada, že nie som jediná, ktorej to vadí. Ale aspoň sa zasmejeme, i keď manželu Karola by som odtiaľ vystrihla hneď. Tá mi prekáža oveľa viac ako chyby v gramatike.

      Odstrániť
  2. Panelák ide iba týždeň a už včera meškal 10 minút :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mi vadia tieto chyby :) a ešte sa mi veľmi nepáči keď hovoria "ma napadlo" správne je MI napadlo :) napadnúť vás môže tak akurát medveď :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nielen gramatické chyby sa dajú nájsť.
    Michal keď ležal v nemocnici nemal ku kyslíkovej maske pripojenú hadičku...

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...