Čítať viac >>

Kto je Tibike z Turecka? Poznáme odpoveď

Na niekoľko dní sa celý štáb spolu s hercami na začiatku júla ubytovali v tureckej oblasti Belek, kde nakrúcali niekoľko záberov pre novú 12. sériu Paneláku. Do Turecka vycestovalo herecké trio v zložení: Ján Koleník, Anna Sakmárová a zatiaľ divákom neznámy Dušan Víťazek, ktorý v seriáli stvárni Tibikeho.

Dušan Vitázek je slovenský divadelný herec. Vyštudoval brnenskú JAMU a je členom Mestského divadla Brno. Za svoj herecký výkon v muzikáli Hair získal v roku 2004 Cenu Thálie, podobne aj v roku 2012, kde Cenu Thálie 2011 obdržal aj za dvojrolu Jekylla & Hydea. V ankete Krídla, ktorú organizuje Mestské divadlo Brno, získal cenu za najobľúbenejšieho herca sezóny 2010/2011.


V seriáli Panelák je však herec predabovaný a vzhľadom k tomu, že býva v Česku nestíhal prísť nadabovať samého seba. Samých seba sa predabovali aj Janko Koleník a Anka Sakmárová. „Je to bežná vec pri nakrúcaní v takýchto lokalitách. Predabovaní sú všetci traja herci a všetky obrazy z Turecka, keďže hercom nebolo pre šum mora a zvuku cikád dobre rozumieť,“ hovorí dramaturg Paneláku Marek Ružička.


Foto: brnensky.denik.cz

6 komentárov :

  1. Prečo znie tak veľmi ako nadabovaný???!!! :D celý diel som sa nad tým s priateľom rozčulovala...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. presne, je to také neprirodzené

    OdpovedaťOdstrániť
  3. presne, je to také neprirodzené

    OdpovedaťOdstrániť
  4. on určite veľa dabuje; tiež mi to pílilo uši, také prehnané, silené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aj mne to prišlo ako uplne dabované taky neprirodzený hlas moc hruby do toho ako otváral usta :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. a je to šialene počuť, nemám rada scény s ním , je pekný , dobrý herec , ale ten hlas mi tam strašne rezonuje, akoby bol hlasnejšie nadabovaný ako Koleník , či Andula , také zvláštne

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...