Čítať viac >>

Andy Kraus vysvetľuje zmenu vysielacieho času!

Momentálne asi najdiskutovanejšou témou v súvislosti so seriálom Panelákom súvisí zmena vysielacieho času. Panelák si budú môcť diváci pozrieť každý pracovný deň o 21:30. Dôvod? "Skúsenosť hovorí, že nemalá časť divákov televízie Joj využíva najteplejšie obdobie v roku aktívne a k našej televízii sa vracia často až po deviatej hodine. Už jún ukázal, že pre v podstate skorý vysielací čas si niekedy až tretina divákov nestihla pozrieť Panelák po ôsmej hodine," vysvetľuje TV JOJ.


„Ideme vlastne v strede leta, kedy ten náš mestský divák ešte nie je doma. Videli sme to aj v tom júni, že nám tam diváci odchádzali ani nie tak ku konkurencii ako na kúpaliská a tento posun času môže spôsobiť, že si nás nájde ten divák, ktorý nás má rád, len jednoducho nestíhal v týchto letných časoch. Čiže na ten rozbeh si myslím, že je to fajn,“ hovorí pre joj.sk otec seriálu Panelák Andy Kraus.


Chápeme, že sa nájdu diváci, ktorým sa nepozdáva ani posun Paneláku o hodinu neskôr, pre kompromis televízia JOJ zaradila 12. sériu Paneláku aj do vysielania PLUS, kde si reprízy môžete pozrieť ešte v lukratívnejšom čase, ako tomu bolo doteraz, krátko pred 17-tou hodinou.


Foto: Plus 1 deň, pluska.sk

8 komentárov :

  1. V lete to je dobré pretože tiež sa domov vraciam až okolo 21:00 ale v zime by to mohli zase presunúť na 20:30, tak to bolo najlepšie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. od septembra by sa to hodilo o pol 9...o pol 10 si to uz deti nepozru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Súhlas s 1. komentom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten cas by mohol byt ako predtym o 20:30 alebo aspo o 21:00

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podla mna to nie je serial pre deti mozno pre tinedzerov...je hlavne pre dospelych to je neskoro o21:30 aj tak nezacne nikdy presne stary cas bol lepsi

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak či onak urobili to určite kvôli Vyvolenýcm :) Takže nečakajte ľudkovia, že tento dôvod je len kvôli letu :) To ako potom Vyvolených presunú na 21:30 ? :D Ich druhý najväčší tromf po ČSMT ? :D A keby ho presunuli na 20:30, tak zas stratia divákov, lebo väčšina ide kukať BV :)

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...