Čítať viac >>

Zuzka Haasová chce prekonať ťažký smútok: V Paneláku nechcem potratiť!

Ako sme vás včera informovali, radostnú správu z otehotnenia vystriedal obrovský smútok a beznádej. Obľúbená herečka zo seriálu Panelák Zuzka Haasová už nikdy neuvidí svoje bábätko, potratila v ôsmom mesiaci.


Pre média včera poskytla stručnú sms správu s vyjadrením: "Je to veľká bolesť, je nám to veľmi ľúto, prišli sme o bábätko, ale je to citlivá záležitosť, o ktorej momentálne nechcem s nikým hovoriť."


Bulvárne média však neustále riešia nešťastnú udalosť Zuzky Haasovej a chcú vedieť podrobnosti aj o osude jej seriálovej postavy „V Paneláku má ten príbeh šťastnejší koniec. So Zuzkou som už telefonoval, všetko sme si vysvetlili. Napriek tomu, že to pre ňu nebude určite ľahké, je odhodlaná pokračovať v príbehu tak, ako je napísaný. Toto z jej strany veľmi oceňujem a je to veľmi profesionálny prístup. Bol by som ochotný to zariadiť tak, ako by si v tejto situácii povedala ona. Ale sama sa rozhodla, že chce pokračovať a príbeh v Paneláku pôjde tak, ako bol napísaný pôvodne. Dieťa sa narodí zdravé,“ povedal pre média tvorca seriálu Andy Kraus.


Zuzka, v tejto ťažkej chvíli Ti želáme veľa sily pri zvládnutí ťažkej životnej situácie...


Foto: TV JOJ, joj.sk

9 komentárov :

  1. Klobúk dole! Prajem Zuzke veľa síl a posielam kopec pozitívnej energie, aby jej práca pomohla aspoň čiastočne zabudnúť.... <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si super žena a silná prajeme vela dobrej energie a sily pokračovať ďalej..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zuzanka držíme ti palce,zvládneš to!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. klobúk dole pred Zuzkou .. ten jeej prístup .. prajem jej aby sa s toho skoro dostala a bola v pohode ..

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to velke nestastie neviem ako by som sa s tym vyrovnala ja ale prajem ti aby si to zvladla si urcite velmi silna žena.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. zuzanka zvladnes to :)))drzim palce :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zuzanka dzim velmi palce, vela sily

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Drzim palce a je mi to velmi luto...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. veru,klobuk dole,je mi veľmi ľuto že obabo prišla,je to veľmi smutne,oto viac ju obdivujem zato že to je ochotna natočiť takto

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...