Čítať viac >>

Konkurenčný "horúci" seriál končí pre zlú sledovanosť! Bárta je voľný

Konkurenčný seriál, v hlavnej úlohe s Alexandrom Bártom, už čoskoro zmizne z obrazoviek! Ďalej už pokračovať nebude. To nateraz znamená koniec televíznych projektov napríklad pre Zdenu Studenkovú (58) či Alexandra Bártu (37). Kvôli tomuto projektu totiž ukončil spoluprácu s Panelákom a upísal sa exkluzívnou zmluvou u konkurencie. Seriál už od prvej série bojoval so zlou sledovanosťou a druhá séria dopadla z hľadiska čísiel sledovanosti ešte katastrofálnejšie.


Alexander Bárta je tak definitívne voľný a nie je zrejme už viazaný žiadnou zmluvou či sa však objaví aj v novej sérií Paneláku uvidíme až v jesennej sérií.


O všetkých podrobnostiach vás budeme určite informovať!


Foto: Mediapro

5 komentárov :

  1. Nie je foto, skôr TV Markíza. To prostredie je totiž z horúcej krvy :) Či ?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. dufam že ho cil nachytro nesupnu spat do panelaku lebo to by bola už fakt sila keby si o divakoch mysleli že su uplne vymlety :D narychlo supnuť dvojnika akože bol na plastike .. a čil a už milan neportrebuje plastiku lebo splatil dlhy tak sup naspat preplastikovať na povodneho milana a juhu do panelaku :P (osobne si myslim že mal andy kraus počkať... aj tak bolo jasne že horuca krv bude jasny prepadak a každou castou to bude horsie a horsie a potom by sa vratil milan ..) a teraz sa aj potvrdilo to čo som si myslel že to bola zo strany markizy čista provokacia ked nepustili bartu na 1 obraz .. ked asi týžden po tom ako mu to zakazali oznamili koniec serialu :P aj to svedci o celej markize :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Cele toto je hovadina markiza ma pre bartu flek v novom seriali ktory a dostane na tv obrazovky zrejme od septembra spolu s mastalirom;dzurikovou;jamrichom

      Odstrániť
    2. A este nieco v markize ma zmluvu do konca roka 2013 tak nechapem ...co tu splietas

      Odstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...