Čítať viac >>

Markíza Bártovi: V Paneláku si nezahráš ani sekundu!

Čo sa šuškalo sa potvrdilo, postavu Milana Kordiaka potrebujú tvorcovia seriálu vrátiť späť, problémom je však zmluva v konkurenčnom seriáli na Markíze. A to je problém, ktorý teraz tvorca úspešného seriálu Andy Kraus musí vyriešiť. Ako sa ukázalo Alexander Bárta mal záujem o niekoľkominútovú scénku v Paneláku, no Markíza mu tento krok zakázala.


Andy Kraus priznáva: "Oslovili sme Ňusiho na jeden obraz do Paneláka, kde sa mal stretnúť s Angie. Žiaľ, televízia, pre ktorú momentálne pracuje, neumožnila jeho účinkovanie,“ potvrdil informácie Nového Času Kraus.


To, že sa ako mafián Kordiak neobjaví na obrazovkách po boku Mirky Partlovej, potvrdil pre média aj samotný Bárta. „Bola o tom reč, ale keďže pracujem pre inú televíziu na inom projekte, tak to v tejto chvíli neprichádza do úvahy, bohužiaľ.“


„V tejto chvíli Alexander Bárta nakrúca seriál pre televíziu Markíza. Obávame sa, že by divákov dosť miatlo, ak by sa odrazu na pár minút objavil v projekte konkurenčnej televízie,“ povedala hovorkyňa televízie Markíza Tatiana Tóthová.


Andy Kraus tak naozaj bude musieť na pár minútovú scénku hľadať dvojníka, ktorý stvárni postavu Milana Kordiaka.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

11 komentárov :

  1. Väčšina hercov hrá vo viacerých televíziách naraz...len Markíze upadá, tak si to takto kompenzuje...a diváci by určite neboli zmätení...to by potom nemohli hrať aj v televízii aj v divadlách, lebo to by potom tiež museli byť diváci zmätení...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak,vyzerá to ,že Markíza má so všeličim problém....keď pozerám "Panelák" a očakávam návrat Kordiaka,nevadí mi ,že bude "chýbať" v inom seriáli"na chvíľu" .... :) a veď sa im tam vráti nie???? :D :D

      Odstrániť
  2. to sú také kraviny, že by to divákov miatlo... kto to len vymyslel? televízie by si mali hercov rozdeliť, aby mala každá tých svojich a "nemiatlo" to divákov!!! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to totalna p*čovina.. si pamatam na ordinaciu že sa tam objavovali vtedy herci s panelaka aj barta aj helena krajčiová ,,lucia,, aj iny vtedy to nevadilo čil musia robiť cirkusy v markize bodaj by skrachovala cela televizia tam kde je :P

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vrelo súhlasím s týmto názorom, rešpekt:))

      Odstrániť
  4. presne mate pravdu... je to totalne trapne vyjadrenie!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aká televízia, taký komentár

    OdpovedaťOdstrániť
  6. nech sa vráti na Slovensko po plastike, veď nakoniec sám má záujem, aby ho doma nespoznali a problém s Bártom máte vyriešený.
    Stačí nájsť herca podobne vysokého s podobným účesom a tých pár minút zahrá tak isto dobre.
    nemáte za čo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Herci nie sú tovar a bohužiaľ to Markíza nepochopila. Alexander Bárta je viac spätý s Panelákom ako tým brakom Horúca krv, čo je len slabou kópiou argentínskych seriálov a neodzrkadľuje život na slovenských farmách.

    OdpovedaťOdstrániť

Vaše otázky, nápady, pripomienky...