Čítať viac >>

Panelák i Pod povrchom valcovali! TV JOJ lídrom prime-time, úspešná Pluska

Seriál Panelák opäť potvrdil pozíciu najsledovanejšieho slovenského seriálu, keď bol aj včera jednotkou na trhu a najsledovanejším nespravodajským programom dňa. Darí sa aj seriálu Pod povrchom a na PLUSke kriminálkam CSI a Lovci väzňov.


Seriál Panelák bol vo štvrtok najsledovanejším nespravodajským titulom na trhu, keď dosiahol rating 12,6% a podiel 33%. Konkurencia so svojou ponukou tradične výrazne zaostala (opäť s takmer dvojnásobne menším počtom divákov). Ešte silnejší je Panelák tradične v mestách, kde podiel dosiahol 38,7%, medzi mladými divákmi 15-34 získal podiel 35% a najvyššiu obľubu si drží v Bratislavskom kraji s podielom takmer 43%.


Darí sa aj druhému pôvodnému seriálu na obrazovkách TV JOJ Pod povrchom, ktorý bol aj včera výraznou jednotkou na trhu s podielom 25,5%. Ešte vyšší podiel dosiahol seriál v mestách – 30,7% a medzi mladými ženami 15-34 s podielom 34,2%.


Úspešný deň má za sebou aj stanica PLUS. Medzi jej najsledovanejšie programy sa zaradili pôvodný seriál Deň a Noc (podiel 12% medzi najmladšími divákmi 12-24), kriminálky CSI New York – podiel 6,1%, CSI: Las Vegas – podiel 8,7% a Lovci väzňov – podiely 9,1% a 13,1%.


TV JOJ bola vo štvrtok lídrom na trhu v prime time. Spolu so stanicou PLUS obsadili viac ako 34% trhu – čo bolo viac ako tri konkurenčné stanice spolu.


Foto: TV JOJ, Joj.sk

Žiadne komentáre :

Zverejnenie komentára

Vaše otázky, nápady, pripomienky...